Türkiye genelinde yeni güncelleme! Okullar 1 hafta daha tatil edildi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Türkiye genelinde 20 Şubat’a kadar okulların tatil edildiğini açıkladı!

Türkiye genelinde yeni güncelleme! Okullar 1 hafta daha tatil edildi!

Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremde çok büyük hasarlar ve can kayıpları meydana geldi! Türkiye’nin büyük bir bölümü depremde yıkım yaşadı. 13 milyon meydana gelen iki büyük depremden etkilendi.

Kahramanmaraş yeni haftada toz bulutlarına açtı gözlerini. Gece uykunun en derin saatlerinde sallanarak yıkılan binaların altında kalan vatandaşlar enkaz altından kurtulabilmek için çok büyük mücadele veriyor. Deprem bölgesindeki 10 ilde OHAL ilan edildi. Bununla birlikte yetkililer üzerine düşen görevleri yerine getirebilmek için dört koldan çalışmaya devam ediyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI’NDAN AÇIKLAMA

zerl.png

Tüm yetkililer meydana gelen korkunç olayda soğukkanlılığıyla elinden geleni yapmaya çalışırken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

2 HAFTA DAHA TATİL

Bu çerçevede depremin meydana geldiği ilk günde; Türkiye genelinde okulların bir hafta tatil edileceğini duyurmuştu. Ardından deprem bölgesindeki 10 il için okullar bir hafta daha tatil edilmişti. Bakan Özer bir yeni açıklama daha yaparak okullarını tüm Türkiye genelinde 20 Şubat tarihine kadar tatil edildiğini dile getirdi.