Türkiye'deki Suriyeli öğrenci sayısı kaç? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, herkesin merak ettiği Türkiye'de kaç Suriyeli öğrenci var sorusuna yanıt verdi.

Türkiye'deki Suriyeli öğrenci sayısı kaç? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Türkiye'deki Suriyeli öğrenci sayısını da bu programda açıklayan Yusuf Tekin, 977.000 yabancı öğrenciden 790.000'nin Suriye uyruklu olduğunu bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından CNN Türk ekranlarında canlı yayına katılarak soruları yanıtladı. Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili bilgiler veren Milli Eğitim Bakanı aynı zamanda Türkiye'de kaç Suriyeli öğrenci var Sorusunu da cevapladı. Peki Türkiye'de Suriyeli öğrenci sayısı kaç?

TÜRKİYE'DE KAÇ SURİYELİ ÖĞRENCİ VAR?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan bir canlı yayında gündeme dair sorulara cevap verdi. Öğretmenlerin mülakat konusundan okulların 4 güne düşüp düşmeyeceği konusunda birçok soruya cevap veren Milli Eğitim Bakanı, Ayrıca herkesin Merak ettiği Türkiye'de kaç Suriyeli öğrenci var sorusunda cevapladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Türkiye'de şu anda 977 bin yabancı uyruklu öğrenci olduğunu belirtirken bunların 790 bininin Suriye uyruklu olduğunu söyledi.