Uzman öğretmen maaşı Ocak 2024! Zamlı yeni öğretmen maaşları belli oldu

Ocak 2024 uzman öğretmen maaşı ne kadar olacak? Yeni zamlı Uzman öğretmen maaşları merak ediliyor. İşte Ocak 2024'te öğretmen maaşlarına gelecek zamlar…

Uzman öğretmen maaşı Ocak 2024! Zamlı yeni öğretmen maaşları belli oldu

Ocak ayına doğru geri sayım devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları da Gündem oluyor. Herkes zamlı maaşları merakla yakından takip ediyor. Yılbaşında maaşları yapılacak zamlarla ilgili geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanından önemli açıklamalar gelmişti. Bakan Vedat Işıkhan memur ve memur emeklisine en az %50 oranında bir artış yapılacağını söylemişti. Peki zam sonrası yeni ve zamlı uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak? Ocak 2024 zamlı uzman öğretmen maaşları kaç TL olacak?

OCAK 2024 ZAMLI UZMAN ÖĞRETMEN MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gazetecilere önemini açıklamalarda bulunmuştu. Öğretmen ve memur ve memur emeklisi maaş zammı ile ilgili konuşan Bakan Işıkhan, yılbaşında beklenen zam oranının %50'ye yakın olacağını dile getirdi. Bu durumda zamlı maaşlarda hesaplanmaya başlandı. Özellikle 2024 ocak zamlı uzman öğretmen maaşı merak ediliyor.

Şu anda uzman öğretmen maaşları 27.300 TL olarak ödeniyor. Ocak ayında %50'ye yakın bir artış olması durumunda yeni zamlı öğretmen maaşları 40.950 TL'ye yükselecek.