16.4 milyon emekliye karşılıksız 10.000 TL maaşa ek para

16.4 milyon emekli için karşılıksız ödeme müjdesi. 10.000 TL’lik ek ödeme fırsatı az önce açıklandı.

16.4 milyon emekliye karşılıksız 10.000 TL maaşa ek para

Emekli maaşı alan 16.4 milyon emekli için karşılıksız ek para fırsatı geldi. 4A 4B 4C fark etmeden tam 10.000 TL'lik ek ödeme 31 Mart'a kadar hesaplara yatıyor. Emekliye maaşı ödeme verecek olan bankalar ise Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank oldu. 3 devlet bankası tarafından sunulacak olan ek ödeme fırsatını değerlendirmek isteyen emekliler hemen başvurusunu yapabilir.

Türkiye'deki emekliler için bankaların yeni promosyon kampanyası bir ek geliri fırsatı olmaya devam ediyor. Artık kamu bankaları da promosyon yarışına dahil oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte kamu bankalarında verilen promosyon iki katından fazlasına yükseldi. Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi maaşlarını devlet bankalarına taşıyarak cazip promosyon fırsatlarını değerlendirme fırsatına ulaşıyor. Peki hangi banka Emekliye ne kadar veriyor? Ziraat Vakıf Halkbank emekli promosyonu 2024 kaç TL?

EMEKLİYE MAAŞA EK 10.000 TL'LİK KARŞILIKSIZ ÖDEME

Türkiye'de milyonlarca emekli vatandaş için bankaların promosyon imkanı mart ayı sonlarına doğru arttı. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile birlikte kamu bankaları yeniden yarışa dahil oldu. Milyonlarca emekliye devlet bankaları tarafından çok cazip promosyon teknikleri sunuluyor. 3 devlet bankası emekliye ortalama 10.000 TL'lik maaşı ödeme desteği sağlıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank güncel promosyonlar 8.000 TL ile 12.000 TL arası oldu.

dusuk-faizli-ihtiyac-kredisi-001.jpg

BAYRAM ÖNCESİ BAŞVURU YAPIP ALABİLİRSİNİZ

Devlet bankalarının promosyon kampanyalarından yararlanmak isteyen emekliler Bayram öncesinde başvuru işlemlerini Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank şubelerinden yapabilir. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak verilecek olan banka promosyonları için 3 yıllık maaş taahhüttü vermeniz yeterli oluyor. Devlet bankaları başka bir ek koşul aramıyor sadece maaş taahhütü vererek promosyon desteğinden yararlanmak mümkün oluyor.

ÖDEMELER BUGÜN HESAPLARA YATIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın promosyon müjdesini duyurması sonrası başvurular da geçtiğimiz pazartesi günü başlamıştı. Emekli promosyon kampanyalarında ödemeler Bugünden itibaren emeklilerin IBAN numarasına yatıyor. Başvuru yapmak isteyen emekliler için de hala başvuru süreci sürüyor. Emekli promosyonu almak için hala başvuru yapmadıysanız işlemlerinizi Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden 31 Mart'a kadar yapabilirsiniz.