Migros'ta 2 KG toz şeker indirimi! 2 gün sürecek

Migros Market 2 gün sürecek toz şeker indirimi kampanyasını duyurdu. 28-29 Mart tarihlerinde geçerli yeni indirim kampanyası ile 2 kilogram toz şeker çok hesaplı fiyata geliyor.

Migros'ta 2 KG toz şeker indirimi! 2 gün sürecek

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros Market Mart ayının son kampanyalarını da peş peşe açıklamaya devam ediyor. Migros'ta bu defa toz şeker indirimi başladı. Evlerin vazgeçilmez ürünlerinden olan toz şeker fiyatları Migros'a düşerken bu hesaplı fiyatlara görenler kilo kilo alıyor. Peki Migros toz şeker fiyatları ne kadar kaç TL?

Migros Market Ramazan ayı boyunca peş peşe indirim kampanyaları ile tüketicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Özellikle Temelli Gıda ürünleri konusunda büyük ve indirimli fiyatlar sunan Migros'ta bu hafta toz şeker indirimi başladı. 28 29 Mart tarihlerinde geçerli yeni kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. Migros'un 2 kilogram toz şeker fiyatlarını görenler kilo kilo alacak. Kaçırılmayacak bir fırsata daha imza atan ünlü marketler zincirinin yeni fiyat listesi haberimizde…

MİGROS 2 KG TOZ ŞEKER FİYATLARI İNDİRİMDE

Migros Market toz şeker indirimi ile dikkatleri üzerine topluyor. 28 29 Mart tarihlerinde geçerli Migros indirimleri kapsamında 2 kilogram toz şeker fiyatı 54,95 TL’ye düştü. Borşeker markalı toz şeker fiyatında indirim yapan Migros, hem sanal market uygulamalarından hem de Migros mağazalarından ürünü satışa sunduğunu duyurdu. Migros toz şeker indirimi kampanyasından faydalanmak için mutlaka Migros Money kart sahibi olmak gerekiyor. 2 gün geçerli indirimi kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun.