Aslıhan Doğan Turan eşi Arda Turan’ın dolandırılması hakkında ilk kez konuştu

Ünlü futbolcuların dolandırılması olayı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan olayla ilgili ilk kez konuştu.

Aslıhan Doğan Turan eşi Arda Turan’ın dolandırılması hakkında ilk kez konuştu

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan, iddiaya göre bankacı Seçil Erzan tarafından 13 milyon 900 bin dolar dolandırıldıkları olayla ilgili ilk kez konuştu. Bebek'te görüntülenen Aslıhan Turan'a konuyla ilgili sorular yöneltilirken, ünlü futbolcunun eşi yaşananlara ilişkin ilk kez açıklama yaptı.

"Fatih Terim Fonu" adı altında ortaya çıkan dolandırıcılık iddiaları futbol camiasını sarsmıştı. Arda Turan'ın ifadesine göre, Seçil Erzan'a elden 13 milyon 900 bin dolar verilmişti. Bu durumun ardından Aslıhan Turan, yaşanan olayla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Tüm servetimi kaptırdım. Arda, Seçil Erzan ile yaptığı görüşmeleri ve mesajlaşmaları kaydedip savcılığa teslim etti. İlk olarak 3 milyon doları elden verdi, 30-40 gün sonra 1 milyon dolar faiz aldı. Kısa sürede iyi bir gelir elde ettiğini düşünen Turan, bu kez galerici arkadaşı S.K.’den 4 milyon dolar borç para alarak Erzan’a yine elden verdi."

Erzan'ın talepleri devam edince Arda Turan, Eyüp Sütlüce'deki arsasını 4 milyon dolara satarak Erzan'a verdi. Turan en son olarak, Erzan'ın çalıştığı bankadan 33 milyon TL kredi çekerek bu kişiye dolar olarak verdi. Aslıhan Turan, yaşananların ardından şu sözleri dile getirdi: "Ben sana dünya para getirdim. Seçil bütün servetim sendeydi ya. Ben ne yapacağım; karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya."

Arda Turan, Seçil Erzan ile birçok kez yaptığı görüşmede, kendisine ve arkadaşlarına dolandırıcılık yaptığı için sitemde bulunarak, "Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını aldın ya. Benim şimdi 20 bin dolarım kaldı. Borçlarımı ben sana saydım. Tüm borçlarımı biliyorsun. Sende kredim var" ifadelerini kullandı.

Aslıhan Turan ise konuşmak istemeyerek şu açıklamayı yaptı: "Lütfen lütfen, ben o konulara hiç girmeyeyim zaten. Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de birkaç yer röportaj istedi, ancak geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu? Şu an bir yere yetişmeye çalışıyorum" dedi.