Bahar Dizisinde Herkesin Cehenneme Direk Etmek İstediği Timur, Parla’nın Babası Çıktı

Show TV'de yeni olmasına rağmen izleyicinin gönlünde taht kuran Bahar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde izleyicileri büyük şok bekliyor.

Bahar Dizisinde Herkesin Cehenneme Direk Etmek İstediği Timur, Parla’nın Babası Çıktı

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Bahar'da, Parla'nın babasının Timur olduğu ortaya çıktı ve izleyicileri şoke eden bu gelişme, dizinin yeni bölüm fragmanında büyük yankı uyandırdı.

SHOW TV'NİN GÖZDE DİZİSİ BAHAR'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Reyting rekorları kıran ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, her hafta yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizi, baş karakter Bahar'ın zorlu yaşam mücadelesini ve çalkantılı aile ilişkilerini konu alıyor.

PARLA'NIN BABASI ŞOKU!

Dizinin sevimsiz karakteri Timur, şimdiye dek Bahar'ı aldatması ve çocuklarına yeterince ilgi göstermemesiyle izleyicilerin tepkisini çekiyordu. Ancak yeni bölüm fragmanında ortaya çıkan bir gerçek, Timur'a olan bakış açısını tamamen değiştirecek bir bomba etkisi yarattı. Timur'un, Parla'nın gerçek babası olduğunun anlaşılması, dizinin dinamiklerini alt üst etti.

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bahar dizisi ilk yayın gününden bu yana izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu hafta yeni bölümü merakla beklentiler Bahar dizisi hangi gün yayınlanıyor sorusu da araştırılıyor. Bahar yeni bölümü ile 26 Aralık Salı akşamı Show TV'de.