Banu Parlak’ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak sosyal medya hesabından yaptığı silahlı paylaşımlar sonrası gözaltına alınmıştı. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen ve serbest bırakılan Banu Parlak’ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.

Banu Parlak’ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak dün akşam ruhsatsız silah bulundurma suçundan gözaltına alınmıştı. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen ve Savcıya ifade veren bağını parlak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldıktan sonra koşarak uzaklaşmıştı. Banu Parlak’ın savcıya verdiği ifadeler ortaya çıktı.

VİDEODAKİ SİLAHI KİMDEN ALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM

Savcı karşısında ifade veren Banu Parlak, videolardaki silah ile ilgili olarak "Videodaki silah iş yerime gelen hatırlamadığım bir kişiye aitti. Seans sırasında silahı alıp hikâye çekmiştim. Benim Bahçeşehir'deki iş yerim kurşunlandığı için Ekim ayının başında silah aldım" dedi.

RUHSATSIZ SİLAH BULUNDURDUĞUNU KABUL ETTİ

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, verdiği ifadede ruhsatsız silah bulundurduğunu da kabul etti. Banu parlak şu ifadeleri kullandı:

“Benim Bahçeşehir'deki iş yerim kurşunlandığı için Ekim ayının başında silah aldım. Bu silahı internetten Aydın isimli kişiden aldım. Whatsapp üzerinden iletişime geçmiştik. Bana numaramı kaydetme dediği için kaydetmedim. Şu an da numarası bende mevcut değildir.

Daha sonra bu silahı iş yerime farklı biriyle gönderdi. Bende parayı nakit olarak verdim. Bu silahı ruhsatsız olarak bulundurduğumu kabul ediyorum. Ben bu silahı herhangi bir yerde kullanmadım. Arama da polisler başlangıçta silahı bulamamışlardı.

Ben kendi rızam ile teslim etmiştim. Başka silahım bulunmamaktadır. Serbest bırakılmayı talep ediyorum. İndirimli ceza olursa kabul etmek istiyorum"