Cüneyt Özdemir Dilan Polat'a açtı ağzını yumdu gözünü

Gazeteci Cüneyt Özdemir'den Dilan Polat'a sert tepki geldi. Dilan Polat'ın Meral Akşener için yaptığı paylaşımla ilgili konuşan Cüneyt Özdemir, “Siyasilere bile ayar vermeye çalışıyor” dedi.

Cüneyt Özdemir Dilan Polat'a açtı ağzını yumdu gözünü

Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından dün akşam peş peşe tweetler atıldı. Göz altında olmasına rağmen sosyal medyayı nasıl kullandığı tartışma konusu olan Dilan Polat ile ilgili Cüneyt Özdemir'den de bir yorum geldi. Sosyal medyayı Dilan Polat'ın kullanmadığı düşünülürken özellikle Meral Akşener sözlerine sinirlenen Cüneyt Özdemir, "Siyasetçilere bile ayar vermeye devam ediyor!" ifadelerini kullandı.

Hakkında Kara Para aklıma ve vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat önceki gece polis baskını ile gözaltına alındı. Günlerdir Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat için Meral Akşener’de partisinin grup toplantısında bazı eleştirilerde bulunmuştu. Göz altında olan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından Dün Gece saatlerinde bazı tweetler atıldı.

MERAL AKŞENER'E ŞOK SÖZLER

Tüm varlıklarını el konulan ve Mali polis tarafından gözaltına alınan Polat ailesi ile ilgili Meral Akşener’in açıklamaları sonrası Dilan Polat'ın Twitter hesabından bazı paylaşımlar yapıldı. Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız."

CÜNEYT ÖZDEMİR SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Dilan Polat'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı alıntılayan Cüneyt Özdemir ise sert tepki gösterdi. Cüneyt Özdemir, "Müthiş bir meydan okuma… Emniyete, savcılığa, tüm Türkiye’ye tüküren, meydan okuyan küstah tavırdan zerre geri adım yok. Gerçekten ben bu kadarını beklemezdim. Dilan Polat gözaltında ama hesabını yönetenler siyasetçilere bile ayar vermeye devam ediyor!" ifadelerini kullandı.

cuneyt-ozdemir-1.jpg