Dilan Polat intihar mı etti? Açıklama geldi

Kara para aklama iddiası ile tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın intihar edeceği iddiası geniş yankı uyandırdı. Peki Dilan Polat intihar mı etti?

Dilan Polat intihar mı etti? Açıklama geldi

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda tutuklanan çift, şimdi de çarpıcı bir olayla gündeme geldi. Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın Çorlu Cezaevi'ne nakledilmesinin ardından intihar etmek istediğini söyledi. Bu dramatik durum, avukatların hemen cezaevine koşmasına neden oldu.

Dilan ve Engin Polat çifti, 5 Kasım tarihinde "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi" kanunlarına muhalefet suçlarından tutuklanmıştı. İddialara göre çift, farklı cezaevlerine nakledilmişti.

Dilan Polat, eşi Engin Polat'la Marmara Cezaevi'nde telefonda görüştüğü sırada psikolojisinin bozulduğunu ve intihar etmek istediğini itiraf etti. Habere göre, avukatlar derhal cezaevine giderek durumu kontrol etmeye çalıştılar. Ancak Dilan Polat'ın şu anki durumu hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Gazeteci İsmail Saymaz, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Dilan Polat, eşi Engin Polat’ı arayarak intihar etmek istediğini söyledi. Avukatlar hemen cezaevine gitti" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ile ilgili de iddialar ortaya atıldı. Emrullah Erdinç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Silivri’den ayrılacağı için mutsuz olan Dilan Polat, kardeşi Sıla’dan ayrılmak istemiyor. Avukatlarının naklin durması için müracaat etmesi bekleniyor" dedi.