Dilan Polat’ın avukatı: Cezaevinde çok ağlıyor

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın yeni avukatı cezaevindeki son durumu anlattı. Nevşin Mengü’ye konuk olan avukat Hüseyin Kaya, Dilan Polat’ın cezaevinde çok ağladığını söyledi.

Dilan Polat’ın avukatı: Cezaevinde çok ağlıyor

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 kişinin tutuklanması geçtiğimiz haftalarda büyük yankı uyandırmıştı. Polatlar davasında sular durulmazken Polat Ailesi'nin avukatları Ahmet Gün itirafçı oldu. Bunun üzerine ailenin yeni avukat da Hüseyin Kaya oldu. Nevşin Mengü'nün yayınına katılan avukat Hüseyin Kaya, Dilan Polat'a okuması için kitap gönderdiğini belirtirken cezaevinde çok ağladığını söyledi.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündem olan çift, kara para aklama, suç örgütü kurma ve yasa dışı bahis gibi suçlamalarla tutuklanmıştı. Ayrıca Polat çifti Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanmasına azmettirme suçlaması ile bir kez daha tutuklandı. 5 Kasım’dan beri cezaevinde olan çiftin yeni avukatı Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü’nün programına konuk olarak son durumu anlattı.

Dilan Polat cezaevinde sürekli ağlıyor

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Avukat Ahmet Gün’ün itirafçı olması sonrası ailenin yeni avukatı Hüseyin Kaya oldu. Nevşin Mengü'nün yayınına katılan Hüseyin Kaya, Dilan Polat’ın cezaevinde sürekli ağladığını söyledi. Dilan Polat’a bir kaç kitap gönderdiğini söyleyen avukat Kaya, 'Oğuz Atay'dan Tutunamayanlar, Viktor Emil Frankl- İnsanın Anlam Arayışı ve yine aynı yazardan birkaç tane daha kitap gönderdim. Tekrar dışarı çıktığınızda böyle yaşamak yok dedim' diye konuştu.