Dilan Polat’ın kayınvalidesi sosyal medya üzerinden satış yapmaya başladı

Oğulları Engin, Kürşat, eşi ve gelini Dilan Polat cezaevinde yatan Şükran Polat, sosyal medya hesabından satış yapmaya başlayarak şaşkınlık yarattı.

Dilan Polat’ın kayınvalidesi sosyal medya üzerinden satış yapmaya başladı

Daha önce taktığı altınlarla dikkat çeken Şükran Polat, şimdi de paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladı. Şükran Polat, yasak olmasına rağmen sosyal medya hesabından ödem ve sindirime iyi geldiğini öne sürdüğü bir sağlık ürününün reklamını yapmaya başladı. Şükran Polat'ın kendisini de kullandığını ifade ederek reklamını yaptığı ürünün 2'ncisinin 1 TL olması da dikkat çekti.

dilan-polatin-kayinvalidesi-sosyal-medya-uzerinden-satis-yapmaya-basladi.jpg

Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Kürşat Polat ve Sezgin Polat, geçen yıl kasım ayında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma dahilinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ailesi tutuklanmadan önce hastaneye getirilirken Şükran Polat da “Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum” ifadeleriyle sitem etmişti.

dilan-polatin-kayinvalidesi-sosyal-medya-uzerinden-satis-yapmaya-basladi-001.jpg

DİLAN POLAT HAKKINDA

Dilan Polat, sosyal medya hesabı Instagram'daki hikayeleri ve gönderileri ile ün kazanmış bir sosyal medya fenomenidir. Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da doğdu. İki kardeşi bulunan Dilan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyümüştür. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Dilan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yapmıştır. Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi vardır.