Survivor All Star 2024 birleşme partisi ne zaman? İlk görüntü geldi

Survivor All Star 2024 birleşme partisi heyecanla bekleniyor. Birleşme partisinin tarihi belli olurken ilk görüntüde geldi.

Survivor All Star 2024 birleşme partisi ne zaman? İlk görüntü geldi

TV8 ekranlarında heyecanlı izlenen bir sezonla izleyici karşısına çıkan Survivor 2024 birleşme partisi de merakla bekleniyordu. Yarışmada adım adım sona doğru gidilirken birleşme partisi tarihi belli oldu. Üstelik Survivor All Star birleşme partisinden ilk görüntüde geldi.

Survivor All Star'da bu sezon oldukça iddialı yarışmacılar Yarışıyor. Tüm zamanların en iyilerinin parkura çıktığı Survivor'da birleşme partisi de merakla bekleniyor. Survivor All Star birleşme partisi tarihi belli oldu ilk görüntüde geldi.

SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Acun Ilıcalı Survivor All Star birleşme partisinin 21 Nisan'da gerçekleşeceğini duyurdu. Birleşme partisi sonrası iki takım bir araya gelecek ve bayrak oyunları da kalkacak. Bu sezon birleşme partisinin konuğu ise Demet Akalın olacak.

BİRLEŞME PARTİSİNDEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

TV8 ekranlarında sabah programı yapan ve sıkı bir Survivor takipçisi olduğu da bilinen Demet Akalın Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Survivor birleşme partisine katıldı. Ayrıca Demet Akalın yeni şarkısını da ilk kez burada seslendirecek. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından Survivor yarışmacıları Merve Yasin Aleyna ve Nagihan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.

Ayrıca bütün takımların bir arada olduğu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altınkaya'nın da yer aldığı başka bir fotoğrafta sosyal medyadan paylaşıldı.