Esra Erol’a katılan otizmli Çağrı herkesi hayran bıraktı

Esra Erol’un bugünkü programına kayıp annesi ve kardeşlerini aramak isteyen Çağrı katıldı. Otizmli Çağrı, olgun tavırları ve konuşmalarıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Esra Erol’a katılan otizmli Çağrı herkesi hayran bıraktı

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programının bugünkü bölümüne otizmli Çağrı damga vurdu. Kayıp annesi ve 2 kardeşini aramak için gelen Çağrı, herkese de örnek oldu. Çağrı’nın konuşması ve tavırları hem ekran başında izleyenleri hem de stüdyoda bulunanları hayran bıraktı.

ANNESİ VE 2 KARDEŞİNİ ARIYOR

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Muhammed Çağrı bipolar hastası annesi ve 2 küçük kardeşini aramaya geldi. Annesinin sık sık ortadan kaybolduğunu söyleyen Çağrı, hayatlarından endişe ettiğini açıkladı.

Çağrı, programa ilk geldiğinde otizm hastası olduğunu ve yalnız yaşadığını dile getirdi. 22 yaşındaki Çağrı geçimini ise engelli maaşı ve düğünlerde davul çalarak sağladığını belirtirken programdaki olgun tavırları ve konuşmaları ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Çağrı, davul videoları ile de dikkatleri üzerine çekerken daha önce Derya Uluğ ve Tuğçe Kandemir’in de kendisini konuk olarak sahneye aldığı ortaya çıktı.

Çağrı’nın bu azmi ekran başında izleyenlere de örnek oldu.