Esra Erol’da kan donduran olay!

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla beraber izleyiciyle buluşan gündüz kuşağı programında dadı Meryem'le ilgili gerçek hem ekran başındakileri hem de stüdyodakilerin adeta kanını dondurdu.

Esra Erol’da kan donduran olay!

Bu hafta programa konuk olarak katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini dile getirerek Esra Erol'dan yardım istedi. Karısını 15 defa aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak da kayınpederini sundu. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısı ile aldattığını mesajlarını yakaladığını itiraf etti. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise herkesin şok etkisi yarattı.

esra-erolda-kan-donduran-olay.jpg

8 YAŞINDA BİR ÇOCUĞU KATLETTİ

Esra Erol canlı yayında "Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bir konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın" diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" şeklinde konuştu. Açıklamalarına devam eden Esra Erol "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın" ifadelerini kullanınca stüdyo adeta buz kesti. Dadı Meryem ise "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum" sözleriyle kendini savundu.

esra-erolda-kan-donduran-olay-001.jpg

Esra Erol olayın detaylarına değinmeyi ihmal etmedi Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.