İbrahim Tatlıses duyurdu; Seçimi kaybettim evleniyorum

Türkiye, 5 sene boyunca hizmet verecek yerel yöneticileri seçmek için dün sandık başına gitti.

İbrahim Tatlıses duyurdu; Seçimi kaybettim evleniyorum

61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullanarak bir seçimi daha geride bıraktı. Sonuçların neticeye ulaşmasıyla ünlü isimlerde paylaşımlar art arda gelirken İbrahim Tatlıses de evleneceğini sosyal medya hesabından duyurarak dikkatleri üzerine çekti.

ibrahim-tatlises-duyurdu-secimi-kaybettim-evleniyorum.jpg

Daha öncesinde siyasete giren ama başarısızlık elde eden İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in kiminle ve ne zaman evleneceği ise henüz bilinmiyor. İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Adalet Tatlıses ile yapmış Ahmet, Gülden ve Gülşen adında 3 çocuğu olmuştur. İbrahim Tatlıses daha sonra Perihan Savaş ile evlenmiştir ve Melek Zübeyde adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Tatlıses 3. evliliğini Derya Tuna ile gerçekleştirdi. Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses çiftinin evliliklerinden İdo adından bir oğulları olmuştur. İmparator, 2011 yılında Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturarak Elif Ada adında bir kızları dünyaya getirmiştir. Usta şarkıcının 1990'lı yıllarda kısa süreli birliktelik yaşadığı Işıl Çıtak ile de Dilan isminde bir kızı dünyaya gelmiştir.

ibrahim-tatlises-duyurdu-secimi-kaybettim-evleniyorum-001.jpg

İBRAHİM TATLISES HAKKINDA

1952 yılında Şanlıurfa'da hayata gözlerini açmıştır. İbrahim Tatlıses'in annesi Kürt, babası Araptır. "Tatlı" olan soyadını "Tatlıses" olarak değiştirdi. Yedi çocuklu ve fakir bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalıştı. Çocukluğu Ve Sesinin Keşfedilmesi 1952'de Urfa'da kendi tabiriyle bir mağarada ciğerci Ahmet Tatlı’yla karısı Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses'in babası ve annesi Kürt Kökenli. Fakat Zaman zaman etnik kimliği ilgili sürekli farklı açıklamaları vardır.