Kadir İnanır’dan sevindiren haber!

Usta oyuncusu Kadir İnanır, 24 Mart'ta sabah beyne pıhtı atması cebebiyle inme indiği gerekçesiyle acilen hastaneye kaldırılmıştı.

Kadir İnanır’dan sevindiren haber!

Kadir İnanır'ın Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınarak entübe edildiği öğrenilmişti. Bir süredir hastanede tedavisi devam eden usta sanatçıdan sevindiren bir haber geldi.

kadir-inanirdan-sevindiren-haber.jpg

TEDAVİSİ NÖROLOJİ BÖLÜMÜNDE DEVAM EDECEK

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının durumuyla alakalı yaptığı bir açıklamada, Kadir İnanır'ın yoğun bakım sürecinin sona erdiğini ve servise çıkarıldığını kaydetti. Sanatçının tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceğini belirten Sağlam, “Rehabilitasyon süreci de devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama mümkün oldukça ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek ama rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi. Bazen aylar sürebiliyor" dedi. Sağlam, Kadir İnanır'ın şu ana kadar tedavisinin olumlu sürdüğünü aktararak, "Olumsuz bir durum yok. Her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri hem bilinç hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere” dedi.

kadir-inanirdan-sevindiren-haber-001.jpg

KADİR İNANIR HAKKINDA

Kadir İnanır 15 Nisan 1949; Fatsa, Ordu’da hayata gözlerini açtı, Türk sinema oyuncusu, yönetmen. Fatsa’da dünyaya gelmiş olan Kadir İnanır, ailesinin son çocuğudur. Fatsa'daki ilkokul ve ortaokul eğitimi sırasında sahne yeteneğini çeşitli okul gösterilerinde sergiledi. Kadir İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon Bölümü’nü bitirdi.