Kadir İnanır'ın Sağlık Durumunda Hastane Yeniden Açıklama Yaptı! Son Durumu Paylaşıldı

Yeşilçam devi Kadir inanır ile ilgili Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden son dakika açıklaması geldi...

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumunda Hastane Yeniden Açıklama Yaptı! Son Durumu Paylaşıldı

Ekranların usta sanatçısı Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış geçirdiği ameliyat sonrası ise yoğun bakıma alınmıştı. İnanır'ın Beykoz'daki ikametinde rahatsızlanarak kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'dan yeni bir açıklama geldi.

"Yutkunma refleksi var. Bu akşam saatlerinde de uyandırılmasını, makineden ayrılmasını planlıyoruz" diyerek açıklama yapan Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dünden bu yana sanatçıyla ilgili iyi gelişmeler olduğunun altını çizerken "Dünden beri yoğun bakımımızda tedavisine ve takibine devam ediyoruz. Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel bir beslenme var. Radyolojik görüntüyü, klinik de destekliyor. Kollarını, bacaklarını oynatmaya başladı" dedi.

Usta oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır'ın, Beykoz'daki ikametinde inme geçirip, bilinci kapalı şekilde dün Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği duyurulmuştu.

Entübe edilen Kadir İnanır'ın sağlık durumunda son durum - Dünya Gazetesi

İnanır'ın sesli uyarılara da cevap verdiğini açıklayan doktoru Prof. Dr. Necdet Sağlam, hem kolunda hem bacağında hareket olduğunu fakat seviyesine tam karar verebilmek için tam uyanması gerektiğini söylerken bundan sonraki süreçte halen risklerin olduğunun da altını çizdi.

Kanamave tekrar pıhtı atma risklerine dikkat çeken Sağlam, bunlar olmasın diye gerekli tıbbi tedavileri yaptıklarını belirtti.

KADİR İNANIRIN EŞİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Yeğeni Levent İnanır ise "O güçlüdür, bunun üstesinden gelecektir. Öyle inanıyoruz." şeklinde açıklama yaparken Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural ise yaşanılanları sosyal medya hesabından şu kelimeler ile duyurdu;

Entübe edilen Kadir İnanır'dan haber var! Hayat arkadaşı Jülide Kural  paylaştı

“Kamuoyunun bilgisine; bildiğiniz gibi hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır, 24 Mart Pazar sabahı beyne giden damarlarında oluşan bir pıhtı nedeniyle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Doktorların önerisiyle 48 saat yoğun bakım sürecinde olacağı öngörülüyordu. Ancak siz halkımıza iyi haber vermek isterim. Bugün itibariyle tüm tetkik sonuçları olumlu çıktığından uyandırılma kararı alınmıştır.

Tahmin edeceğiniz gibi yoğun bakımda oldukça sık Kadir İnanır'ı görme şansım oldu. Tüm beden fonksiyonlarında olumlu bir hareketlenme olduğunu ben de gözlemledim. Elbette süreç devam ediyor. Kuşkusuz doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının özverili çabası bu bağlamında çok önemli bir etken.

Milyonlarca insandan gelen iyi dileklerin ona ulaştığına emin olabilirsiniz. Çünkü Kadir İnanır, Anadolunun her bir parçasını kalbinde taşıyan gerçek bir yurtsever ve her zaman söylediği gibi; "Bu topraklarda barışı görmeden" gitmemeye kararlı bir sanatçıdır. Karadeniz'in fırtınalarıyla mücadeleyi bilen o toprağın insanı olarak da direnmekten vazgeçmeyecektir.”