Katil dadı aslında erkek çıktı

ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol programına çıkan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem'le aldattığını dile getirerek yardım istedi.

Katil dadı aslında erkek çıktı

Yayına çıkan Meryem'in seneler önce bir çocuğu vahşice hislerle öldürdüğü ve hapis yattığı öğrenildi. Meryem hakkındaki son bilgi ise büyük şaşkınlık yaşattı.

katil-dadi-aslinda-erkek-cikti.jpg

OLAY KAZAYLA OLDU DEMİŞTİ

16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu katlederek hapse giren Meryem'in cinayeti işlediğinde Serkan adlı bir erkek olduğu hapisten çıktıktan sonra ise cinsiyet değiştirerek ismini Meryem yaptığı ortaya çıktı. Bir evlilikte 2. kadınla olduğu iddiasıyla canlı yayına çıkan Meryem'in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret'i "Sana kedileri göstereceğim" diyerek ıssız bir yere çektiğini ve kafasına taşla vurarak annesiyle diri diri gömdüğü öğrenilmişti. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen dadı Meryem ise "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı" dedi.

katil-dadi-aslinda-erkek-cikti-001.jpg

NELER YAŞANMIŞTI!

2011 senesinde Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde konaklayan 8 yaşındaki Hasret, okula gitmek üzere evinden çıktı ancak öğretmeni aileyi arayarak çocuğun okula gelmediğini söyledi. O dönemlerde 16 yaşında olan Serkan, Hasret'in önce kafasına taş atıp bayıltmış, ardından evlerinin yanındaki metruk bir yapıya çukur kazıp küçük kızı gömerek olayı örtbas etmeye çalıştı. Serkan götürüldüğü adliyede cinayeti itiraf ederken anne Sebahat ise cinayeti kabul etmemişti. 8 yaşındaki Hasret'in otopsi raporunda ise başına aldığı darbeyle değil, boğulma ile öldürüldüğü tespit edilmişti. Serkan ve annesinin, Hasret'i diri diri gömdüğü öğrenilmişti. Bir skandal da talihsiz Hasret'in cenazesi sırasında oldu. Cenaze namazını kıldıran İmam E.S., Hasret'in kefenli yüzünü açıp tabutun içindeyken fotoğrafını çekmiş.