Mehmet Ali Erbil Tiktok'tan kazandığı parayı açıkladı

Sosyal medya fenomenlerinin kazandığı paralar Dilan Polat olayı sonrası gündem olmuştu. Tiktok'ta yaptığı yayınlarla konuşulan Mehmet Ali Erbil Kazandığı parayı açıkladı.

Mehmet Ali Erbil Tiktok'tan kazandığı parayı açıkladı

Sosyal medya fenomenlerinin sosyal medya üzerinden kazandığı paralar Dilan Polat davası sonrası gündeme gelmişti. Son dönemlerde Tiktok'ta yayın yapan Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'la radara takılan isimlerden oldu. Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları merak konusu olurken Mehmet Ali Erbil'in verdiği cevap ise olay oldu.

Son dönemlerde sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarla konuşulan isimlerden olan Mehmet Ali Erbil'in Kazancı da Gündem olmuştu. Tiktok üzerinden 100.000 TL kazandığı öne sürülen Mehmet Ali Erbil bu iddialar üzerine açıklama yaptı. Mehmet Ali Erbil Dilan Polat göndermeli cevabında "Öyle bir kazanıyorum ki Dilan Polat kadar kazanıyorum" dedi.

DÜNYA KADAR PARA GÖNDERİYORLAR

Mehmet Ali Erbil gibi son dönemlerde tik tok ta yayın yapan ve kendisine çok sayıda hediye geldiğini söyleyen Serdar Ortaç'tan da açıklama geldi. Kendisine gönderilen hediyelere ihtiyacı olanlara gönderdiğini söyleyen Serdar Ortaç, "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum" dedi.