Metin Uca’nın vasiyeti ortaya çıktı! Sosyal medya ikiye bölündü

Metin Uca, trafikte posta atması sonucu kaza yapmış ve ardından da acil ameliyata alınmıştı. Dün Gece saatlerinde acı haber geldi ve Metin Uca hayatını kaybetti.

Metin Uca’nın vasiyeti ortaya çıktı! Sosyal medya ikiye bölündü

Kocaeli'nin Dilova ilçesinde trafikte bilinç kaybı yaşayarak trafik kazası geçiren Metin uca hastaneye kaldırılmıştı. Pıhtı attığı ve aynı zamanda Şah damarında tıkanıklık olduğu belirlenen Metin Uca hayatını kaybetti. Metin Uca’nın ölümü sonrası vasiyeti de ortaya çıktı.

METİN UCA’NIN VASİYETİ SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU

Geçtiğimiz günlerde sağlık durumunu iyiye gittiği açıklanan ancak 15 Kasım'da yaşanan yeni bir gelişme ile acil ameliyata alınan Metin Uca, Dün Entübe edilmişti. Gece saatlerinde ise Metin Uca’dan kötü haber geldi. Metin Uca’nın hayatını kaybettiği açıklandı.

Passaparola yarışması ile Türkiye'nin gönlüne taht kuran Metin Uca’nın ölümü sonrası vasiyeti sosyal medyada tartışma konusu oldu. Daha önce katıldığı bir televizyon programında açıklama yapan Metin Uca, "Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum" demişti.

Bu açıklama Metin Uca’nın ölümü sonrası gündeme oturdu. Ünlü televizyoncunun cenazesinin ne şekilde defnedileceği ise henüz açıklanmadı.