Nihal Candan ve Bahar Candan adliyeye sevk edildi

Kara Para aklama ve suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan ve Bahar Candan Kardeşler adliyeye sevk edildi.

Nihal Candan ve Bahar Candan adliyeye sevk edildi

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan Kardeşler Kara Para aklıma ve suç örgütüne üye olma suçlamaları ile iki gün önce mali polis tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyette sorgulanan iki kardeş işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

ÖNCE SAVCI KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Nihal Candan ve Bahar Candan'ın emniyetten çıkarıldıktan sonra önce sağlık kontrolüne götürülecekleri öğrenildi. Hemen ardından da adliyeye götürülecek olan iki kız kardeş önce Savcı karşısına çıkacak ve ifade verecek. Hemen ardından savcının da tutuklama talebiyle iki kardeşi mahkemeye sevk etmesi bekleniyor.

NİHAL CANDAN VE BAHAR CANDAN TUTUKLANACAK MI?

Dilan Polat olayı sonrası gözler çok sayıda sosyal medya fenomenine çevrilmişti. Nihal Candan ve Bahar Candan da lüks hayatları ile dikkat çeken iki sosyal medya fenomeniydi. İki kız kardeş hakkında yapılan bir şikayet geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkmıştı. Nihal Candan ve Bahar Candan'ın bir dolandırıcılık çetesine üye olduğu reçetenin vitrini olarak kullanıldığı öne sürülmüştü. Ayrıca iki kız kardeşin Kara Para aklama ile ilgili de ilişkisi olduğu konuşuluyordu. Gözaltına alınan Nihal Candan ve Bahar Candan'ın bugün tutuklanması bekleniyor.