Özgür Demirtaş şimdi de Şulemsi için uyardı: 1 milyar vergi ödemesi gerek

Dilan Polat, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı. Şimdi ise gündemde Şulemsi isimli sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk var.

Özgür Demirtaş şimdi de Şulemsi için uyardı: 1 milyar vergi ödemesi gerek

Dilan Polat katıldığı bir televizyon programında bazen AVM'ye gittiğinde günde 750.000 TL harcadığını aylık bir milyon lira yardım dağıttığını söylemişti. Dilan Polat'ın bu açıklaması sonrası Profesör Doktor Özgür Demirtaş mutlaka vergisel anlamda incelenmeleri gerektiğini dile getirmişti. Hemen ardından da Dilan Polat hakkında MASAK incelemesi başlatılmış ve mal varlığına el konulmuştu. Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından Şimdi de başka bir fenomen gündemde. Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olduğu da bilinen Şulemsi isimli sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk mal varlığı ile konuşuluyor.

SERVETİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk'ün serveti sosyal medyada Gündem oldu. 26 yaşındaki fenomenin çok sayıda Villası dairesi ve iş yeri olduğu iddia edilirken aynı zamanda helikoptere ve yatıda olduğu konuşuluyor. İddiaların gündeme gelmesi sonrası Profesör Doktor Özgür Demirtaş'tan da yorum geldi. Daha önce Dilan Polat ile ilgili yorum yapan Özgür Demirtaş Şulemsi ile ilgili ise sosyal medya hesabından "Eğer 1 milyar TL'den az vergi verdilerse yetkililer bir bakarsa iyi olur" değerlendirmesinde bulundu.