Selin Ciğerci temize çıktı! MASAK illegal işlem tespit etmedi

Dilan Polat ve Engin Polat olayı sonrasında MASAK birçok fenomeni incelemeye almıştı. Selin Ciğerci de incelenen fenomenler arasındaydı. Selin Ciğerci ile ilgili MASAK raporu yayınlandı.

Selin Ciğerci temize çıktı! MASAK illegal işlem tespit etmedi

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündeme gelmesi sonrası MASAK tarafından birçok Fenomen incelemeye alındı. İnceleme altında olan isimlerden biri de Selin Ciğerci idi. Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına katılan Selin Ciğerci, Kara Para atlama iddialarının gerçek çıkması durumunda kendisini Taksim meydanında asacağını söylemişti.

SELİN CİĞERCİ İLE İLGİLİ İLLEGAL İSLAM TESPİT EDİLMEDİ

MASAK tarafından inceleme altına alınan sosyal medya fenomenlerinden Selin Ciğerci Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına telefonla bağlanmış, "5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun ben orada kendimi asarım" demişti.

Gazeteci Emrullah Erdinç Dün yine aynı programa konuk olarak inceleme altındaki fenomenlerle ilgili açıklama yaptı. Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci’nin söylediklerinin doğru olduğunu belirterek şu ana kadar kendisi ile alakalı illegal Bir işlemin bulunmadığını söyledi. Selin Ciğerci’nin rahat etmesi gerektiğini söyleyen Erdinç, Herhangi bir suç unsuru olmadığını belirtti.