Sinem Kobal’dan evliliğine dair samimi açıklamalar

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, İbrahim Selim’in programında evliliğine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Sinem Kobal’dan evliliğine dair samimi açıklamalar

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, yıllar sonra ilk kez İbrahim Selim'in sunduğu "Bu Gece" programına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Kobal, uzun bir süre televizyon ekranlarında yer almasa da, kendisini ailesine adadığını ve mutlu bir evlilik sürdürdüğünü belirtti. İşte röportajdan bazı önemli bölümler…

KENDİNİ EN GÜÇSÜZ HİSSETTİĞİN ANI HATIRLIYOR MUSUN?

Sinem Kobal: "Hatırlıyorum, biraz özel bir an. Çocuklarımla ilgili. Leyla'nın doğumundan sonra yaşadığı küçük bir sağlık sıkıntısı vardı. Ama çok iyi şu anda her şey güzel. O dönem kendimi hayatımda en çaresiz hissettiğim andı."

EVLENİNCE BİR ŞEY DÖNÜŞÜYOR MU, EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRÜYOR MU?

Sinem Kobal: "Bence mesele evlilik değil. Mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun, hayatı beraber yaşamaya gönüllü olduğun partnerin ne yaşadığınla ilgili. Eğer sevgi ve emek varsa o zaman o yolda evlilik de güzel oluyor sevgili olmak da güzel oluyor; her şey başka türlü akmaya başlıyor. Yoksa sırf evlilik çok güzel bir şey sırf evlenmek için mutlaka evlenilmeli gibi bir şeyi doğru bulmuyorum. Aile kavramı ve evlilik kavramı bence her zaman değerini koruyor. Yeter ki Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın."