Survivor 2024'ün son yarışmacısı belli oldu

Survivor All Star 2024 için geri sayım devam ediyor. Acun Ilıcalı tek tek yarışmacı isimlerini açıklıyor. Survivor 2024'ün son yarışmacısı da belli oldu.

Survivor 2024'ün son yarışmacısı belli oldu

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışmalardan Survivor All Star 2024 için geri sayım başladı. Bu yıl yarışmaya katılması beklenen Turabi Çamkıran rahatsızlığı nedeniyle çekilmek zorunda kalmıştı. Turabi'nin yerine Survivor'a katılacak isim merak konusu olmuştu. Acun Ilıcalı resmi sosyal medya hesabından Survivor All Star 2024'ün son yarışmacısını duyurdu. İşte Survivor'a katılacak o yarışmacı…

SURVİVOR ALL STAR'DA BU YIL SMS YOK

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor 2024 yarışması yeni yılda ekranlara gelecek nokta Survivor 2024 yarışmasında Bu yıl SMS oylaması olmayacak yarışmacılar performansları ile öne çıkacak. O nedenle yarışmanın yeni sezonu büyük bir heyecanla Takip ediliyor.

survivor-all-star-2.jpg

SURVİVOR 2024 ALL STAR'IN SON YARIŞMACISI BELLİ OLDU

Survivor'ın eski şampiyonlarından Turabi çamkıran'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmesinin ardından yerine gelecek yarışmacı merak konusu olmuştu. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Survivor 2024 All Star'ın son yarışmacısını duyurdu. Yarıştığı sezonda performansı ile dikkat çeken isimlerden olan Ersin Korkut Survivor 2024'e katıldı.

SURVİVOR ALL STAR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peki Survivor 2024 ne zaman başlayacak? Survivor'ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yeni yılda ekrana gelmesi beklenen Survivor 2024'ün Ocak ayı itibariyle başlayacağı tahmin ediliyor.