Survivor’da büyük kavga!

Survivor All Star'da tansiyon her geçen gün artarak devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasında büyük bir kavga yaşanıyor.

Survivor’da büyük kavga!

Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti gözlemlenebiliyor. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akılları meşgul etmeye başladı.

survivorda-buyuk-kavga.jpeg

SANSÜRLENEREK EKRANA AKTARILDI
Survivor All Star'da düellonun ardından ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı fragman izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ile Ogeday'ın birbirine ağır sözler kullandığı üduyuldu. Ogeday duydukları karşısında öfkesine hakim olamayınca Yunus Emre'ye bir saldırıda bulundu. İkiliye takım arkadaşları ve yapım ekibi engel olmaya çalıştı ama malesef başarılı olamadı. Ogeday ve Yunus Emre kavgasında yumruklar havada uçuştu. Fiziksel temasın olduğu kavga sansür uygulanarak ekrana verildi. Programdaki bu anlar kısa sürede sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yaratmayı başardı. Yumruk yumruğa kavganın ekrana verilmesinin sonrasında 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

survivorda-buyuk-kavga-001.jpeg

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?
Ogeday Girişken 1992 yılında Adana'da hayata gözlerini açtı. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Dünya sıralamalarına adını yazdırmayı başaran Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katıldı ve şampiyon oldu.