Tik Tok fenomeni Kim Milyoner Olmak İster’de rezil rüsva oldu

Kim Milyoner Olmak İster'de TikTok Fenomeninin İlk Soruda Joker Kullanımı Herkesi Şaşırttı.

Tik Tok fenomeni Kim Milyoner Olmak İster’de rezil rüsva oldu

ATV ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan "Kim Milyoner Olmak İster," son bölümde TikTok fenomeni Osman Yavuz'un ilginç bir joker kullanımıyla gündeme geldi. İşte detaylar:

Bir TikTok Fenomeni Kim Milyoner Olmak İster'e Katıldı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılan TikTok fenomeni Osman Yavuz, ilk soruda karşı karşıya geldi. Soru şu şekildeydi: "‘Ne olursa olsun' anlamına gelen deyim hangisidir?" Şıklar arasında 'A- Kiremit kırılsa,' 'B- Taş çatlasa,' 'C- Kaya yarılsa,' ve 'D- Beton aşınsa' seçenekleri bulunuyordu.

İlk Soruda Joker Kullanıldı

Yarışmacı Osman Yavuz, bu soruyu cevaplayamadı ve seyirci joker hakkını kullanmak istedi. Seyircilerin yüzde 94'ü 'B- Taş çatlasa' cevabını tercih etti. Bu cevap sayesinde Osman Yavuz, ilk soruda elenmekten kurtuldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Tepkisi

Yarışmacı Osman Yavuz, ilk soruda joker kullanmasına ilişkin olarak, "Çok heyecanlıyım. Normalde yayınlarımda günlük ortalama 500 bin kişiye hizmet ediyorum ama sizin gibi ünlü birinin karşısında olduğum için" dedi. Bunun üzerine Kenan İmirzalıoğlu, "Osman hiç bana bağlama!" şeklinde espri yaparak tepki gösterdi.

Üçüncü Soruda Veda Etti

Yarışmacı Osman Yavuz, üçüncü soruda "'On kere yüz, dokuz yüz doksan dokuzdan bir artık' hangi sayının sözlükteki tanımıdır?" sorusuyla karşılaştı. Şıklar arasında 'A- Bir,' 'B- On,' 'C- Yüz,' ve 'D- Bin' seçenekleri bulunuyordu. Yarışmacı bu soruya "A" şıkkını seçti ancak doğru cevap "D" şıkkıydı. Bu soruyla birlikte Osman Yavuz yarışmadan elendi.

TikTok fenomeni Osman Yavuz'un joker kullanımı ve yarışmadaki performansı, izleyicileri şaşırttı ve programa dair konuşulanlar arasında yer aldı.