TV8'in yeni dizi projesi iptal edildi!

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı başrolünde de Bülent İnal'ın yer alacağı TV8'nin yeni dizi projesi Yetkisiz Bir Hayat'tan kötü haber var.

TV8'in yeni dizi projesi iptal edildi!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, 2018 yılında Netflix'te yayınlanan ve tüm dünyada büyük ilgiyle karşılanan İspanyol suç draması "Unauthorized Living"ten uyarlanan Yetkisiz Bir Hayat dizisi ilk olarak eylül ayına bırakılmıştı.

tv8in-yeni-dizi-projesi-iptal-edildi.jpg

Ama Netflix ile yaşanan telif sıkıntıları sebebiyle dizisinin iptal edilmesi kararına varıldı. Yarışmaların ağırlıklı olduğu TV8'de eylül sezonunda başka bir dizi olmayacak.

tv8in-yeni-dizi-projesi-iptal-edildi-001.jpg

BÜLENT İNAL HAKKINDA

Mehmet Bülent İnal,19 Mayıs 1973; Hilvan, Şanlıurfa’da hayata gözlerini açmıştır. Türk oyuncudur. Hilvan'da doğan Bülent İnal, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Bülent İnal, "Azad" dizisinde Urfalı Azad, Kurşun Yarası'nda işgal altındaki Ege'de mert bir kaymakam ve Kanal D'nin dizisi Ihlamurlar Altında'da varoş delikanlısı Yılmaz'a can vermiştir. "Karayılan" dizisinde de rol almış olan Bülent İnal Star Tv'de yayınlanmakta olan "Kalpsiz Adam" dizisinde Oktay karakterini canlandırmıştır 2009 yılında Show Tv de "Bu Kalp Seni Unutur Mu" dizisinde Sinan isimli karakteri canlandıran Bülent İnal, Bergüzar Korel ile Atv de yayınlanan Bitmeyen Şarkı adlı dizide başrolünde beraber rol almıştır. Daha sonra 2013 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan "Tatar Ramazan" dizinde Ramazan karakterine hayat vermiştir. 2014 sonbaharında Kanal D'de başlayan "Urfalıyam Ezelden" dizisinde Cemal adlı karakteri canlandırmıştır.