Yalı Çapkını setinden bir bomba aşk daha

Yalı Çapkını dizisinde başrolde yer alan Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın sette başlayan arkadaşlıkları kısa süre içinde ilişkiye dönüştü.

Yalı Çapkını setinden bir bomba aşk daha

Haklarında bir süredir aşk dedikodusu söylentileri bulunan ikilinin Marmaris'te öpüşürken görüntülendiği de iddie edildi. Star TV ekranlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin'i canlandıran Ersin Arıcı, bir süredir aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Çiftin çekim için gittiği Marmaris'te öpüştükleri ileri sürüldü.

yal-capkini-setinden-bir-bomba-ask-daha.jpg

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLER

Haziran ayında yapılan sezon sonu eğlencesinde samimi şekilde objektiflere yansıyan ve haklarında aşk dedikodusu çıkan Ersin Arıcı ile Beril Pozam'ın aşkları nihayet belgelendi, ikilinin bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşadıkları iddia edildi. Çekim için gittikleri Marmaris'te öpüşürken görüntülendikleri iddia edilen çiftin, dizide de birbirini seven ancak kavuşamayan bir çifti canlandırıyorlar. Çekimler dışında da sık sık bir araya gelen ünlü ikili haklarındaki aşk iddiasına da henüz sessizliğini koruyor. Güzel oyuncu Beril Pozam, Ada Masalı dizisinin setinde tanıştığı Erdem Kaynarca ile aşk yaşamış ancak geçtiğimiz aylarda ilişkisini noktalamıştı.

yal-capkini-setinden-bir-bomba-ask-daha-001.jpg

BERİL POZAM KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Beril Pozam aynı zamanda tiyatro oyuncusudur.
Beril Pozam, 2020 yılında Akrep, 2021’de Ada Masalı, 2022’de Baba, Yalı Çapkını dizilerinin kadrosunda yer almıştır. Talento Ajansın oyuncusu olan Beril Pozam, yeni projelerde yer almayı devam ettirmektedir. Yalı Çapkını - (Suna)- 2022- Seyran'ın ablası karakterine hayat vermektedir.