Yalı Çapkını’nda yasak aşk açığa çıkıyor

Star TV ekranlarının Fenomen dizisi Yalı Çapkını yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında ise heyecan yaratan bir gelişme yaşandı.

Yalı Çapkını’nda yasak aşk açığa çıkıyor

Star TV'nin izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde izleyicileri oldukça heyecanlandıracak sahneler var. Arın akşam ekranlara gelecek olan Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran, daha fazla kendine hakim olamıyor Ve Orhan ile İfakat arasındaki yasak aşkı hali Halis Ağa'ya söylüyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 1 Aralık Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Reyting rekortmeni kıran dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Çapkını’nın 48. Bölüm 2 fragmanı sosyal medyada da büyük ses getirdi.

YASAK AŞK ORTAYA ÇIKIYOR

Yasak Aşk Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkacak. İfakat karakterinin hayatını kaybeden eşinin kardeşi Orhan ile aşk yaşadığı zaten biliniyordu. Ferit ve Seyran Daha önce bu sırrı öğrenmiş ancak hiç kimseye söylememişti. Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Seyran Pelin'in hamileliğini öğrendikten sonra adeta çılgına dönüyor ve Halis Ağa’nın karşısına dikiliyor. Seyran dededen hem hesap soruyor hem de kendisine engel olmaya çalışan İfakat'ın Büyük sırrını ortaya döküyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Yalı Çapkını hayranların diziyi daha da büyük bir hevesle bekliyor.