Yılmaz Erdoğan ve kendinden 25 yaş küçük sevgilisi dudak dudağa

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın 2 senedir kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığı öne sürülüyordu.

Yılmaz Erdoğan ve kendinden 25 yaş küçük sevgilisi dudak dudağa

Yılmaz Erdoğan sessizliğini korumaya devam ederken Cansu Taşkın'dan ilişki itirafı geçtiğimiz gün gelmişti. Kısa sürede gündeme bomba gibi düşen çiftin, geçtiğimiz yaz çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

yilmaz-erdogan-ve-kendisinden-25-yas-kucuk-sevgilisi-dudak-dudaga.jpg

ARKA ARKAYA POZLARINI PAYLAŞTI

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, sosyal medyasından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'ın da arka arkaya görüntülerini paylaştı. Elif Vurgun "Bu yazdan kalan en güzel resmin?" sorusuna Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'la bir karesini koyarak yanıt verdi. Karede Erdoğan'ın Elvan'dan makas aldığı görülüyor. Elvan, "Cansu Hanım Yılmaz Bey'in hayranıymış" sorusuna da yine çektikleri bir fotoğrafla cevap vererek "Bak ya hayranlık tek taraflı değil gibi sanki" cevabını verdi. Son paylaşımında ise Yılmaz Erdoğan'ın genç sevgilisine sımsıkı sarılarak dudağından öptüğü bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

yilmaz-erdogan-ve-kendisinden-25-yas-kucuk-sevgilisi-dudak-dudaga-001.jpg

“İLİŞKİ HABERLERİ DOĞRU”

Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olarak katılan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" şeklinde konuşmuştu.