PUTİN CESUR ŞARKISINI SÖYLERSE KİM İTİRAZ EDER?

1-Türkiye'nin Nato ile anlaşması yalanının karanlığında  50 yılı geçen faturalarında yalpalamasını görmemek hükümetin bu tür açıklamalar yapmasına kadar geldi!

2-Tam Bağımsız Türkiye stratejisinin ve kurulan ülkenin bedellerinin farkında olma zamanı değil mi?

3-600 Vekilin maaş aldığı her ay 42 Bin TL'ye mal olurken Başkanlık sisteminin tuzağına düşen ülke neler kaybetti?

4-En yakın dönemde Ergenekon operasyonları,Balyoz darbeleri içinde Fetö çetesi hesaplaşmaları yaşanmadı mı?

5-Esad ile Dostluğu kurmayan bir hükümetin yanı başında  binlerce paralı askeri yığınağı yapan ABD İSRAİL tuzağına niçin tavizler verdi?

6-Bu gün Türkiye'de Bombalar neden patlamıyor acaba cevap verilse hangi başarı anlatılır?

7-Afganistan'ı yıllardır işgal edenlerin gerçeği ve uyuşturucu baronların dünya finansörleri kimler?

8-Rusya krizini yaratanlar ve Rus elçisinin öldürülmesini isteyenler neyin peşindeydiler?

9-Dünya Ticaret Örgütü kararları ile 2011'de gümrük anlaşmaları imzalayan  tarım ve hayvancılığı çökertip faiz lobisine teslim olan ATATÜRK mü?

11-Her yıl dünya sanat borsasının meslek birliklerine telifler ödeyen ama çalışmayan bakanlıklar 20 yıldır  sanata,sanatçılara ne kattı?

12-Ukranya krizini yaratıp feryadın arkasına sığınan emperyalistlerin notasına alet olmak nasıl bir marifet sayılabilir?

13-Çin Devleti üretim devrimleri ve yeni pazarları ile milyarlarca insanı hayata ve geleceğe taşırken Batı hayranlığının kulluğu kimi kurtarır?

14-Artık, Rusya düşmanlığını goministler Rusya'ya diyerek piyon olanların zamanı geride kaldı!

15-Türkiye Halkının Çocukları insanlığın doğan güneşlerini şu günlerde dijital devrimlerin bilgileri ve güçlerindeki öğrenme ışığında çare yaratmanın peşinde!

16-Amerikan derin devletinin dünya insanlığına verdiği kayıpları,kıyımları en yakın Irak'ta katlettiği 2,5 milyon insandan biliyoruz!

17-Türkiye Halkının salgın günlerde verdiği kayıpların faturası bir yana insanlığın yıkımlarında oynanan savaş girdaplarında ABD yöneticileri yargılanmalıdır!

18-Ülkemizin geleceğinde dünya zalimlerinin önünde eğilmesi bitmek zorundadır suç ortağı olmayacaktır!

19-Aşık Mahzuni Şerif ustanın dediği gibi "Defol Git İnsanlığın Sofrasından" Amerika Amerika!

20-Armağan ettiğimiz New York Özgürlük heykeli bile susmazken "Abide-i Hürriyet Anıtı" şehitleri, İstanbul'dan Dünyaya eğilmez ezdirmez ertelemez umudunu diyor!

21-İnsanlığın coğrafyası;Türkiye Cumhuriyeti 72 Milletin kardeşliği kadar dünyanın mazlumlarına fener olmaya devam edecektir fabrika ayarlarındaki meclisi kalesi olacaktır!

22-Ukranya krizi değil ABD AB İSRAİL zenginlerinin kaynakları bitince yükselen Asya'nın ve üreten halkının gücüne saldırı var!

23-Kapitalizmin beyin takımının duvara tosladığı yerlerden biri ulus devletlerin tuzağa çekilmesi ve psikolojik savaş ile cepheler açması telaşında olanlar!

24-Sermaye birikiminin bittiği emperyalistler dünyasında köle ülkeler aramaya çalışanların itirazı olmaz mı?

25-Suudi Arabistan  Irak ve İran birbirine düşsün diye neden uğraştı ya Kuveyt,Katar,BAE ile ilişki kuranların tuzakçıları yetiş feryadında!

26-Türkiye'nin Kürtlerini, 72 Milletin sofrasındaki kardeşliğine düşman edenlerin itiraz borusu biter mi?

27-Ülkemizin insanlığın dünyasındaki yerini belirleyecek kurucu değerlerinin yanında inşa edeeceği özgürlük üretimi dünyaya bayrak olur!

28-Yurtta Umut Dünya da Barış zeminine çığır açacak haritanın tarihi çocukluğunda yeterince dersler yok mu?

29-Bu memleket ne sırat köprüsünden geçti bağımsızlık politikasını sırtındaki kamburları atarak üç kuşağa gelecek direnci katmalıdır!

30-Bitsin bu gözyaşları bitsin karapara aklayıcılarının saltanatı ve Türkiye güneşi içinden geçen denizlerin kaptanlarını ve insanlığının yok edilmesine geçit vermez!

31-Direnir Asya'da Doğan İnsanlık Direnir Direnir Şarkısı boşuna değil!

Önceki ve Sonraki Yazılar