390.000 TL'ye sıfır araç! Otomobil piyasasında tüm dengeler değişiyor

Araba almayı isteyenler için güzel haber var. Sadece 390.000 TL'ye sıfır otomobil satışı başlıyor. O tarihi bekleyin…

390.000 TL'ye sıfır araç! Otomobil piyasasında tüm dengeler değişiyor

Araba almayı düşünenler için ürün otomobil fırsatı geldi. Hem de 390.000 TL'ye ikinci el değil, sıfır araç sahibi olabilirsiniz. Son dönemlerin popüler markalarından olan Çinli otomobil üreticisi üreticisi Changan, Türkiye piyasasına giriyor. Oldukça düşük fiyatlı sıfır otomobil satışı yapan firma, ilk Modeli olan Alsvin'i Türkiye'de sadece 390.000 TL fiyatı ile satacak. Araç sahibi olmak istiyorsanız bu arabayı Bekleyin çok ucuza otomobil almak isteyenler fırsatı kaçırmasın.

Türkiye'de otomobil fiyatları son 2 yıldır arşa çıkarken araç sahibi olmak Artık neredeyse imkansız hale geldi. Otomobil almayı düşünenler Kredi kullanarak araç sahibi olmayı bekliyor. Neyse ki araç Almayı düşünenler için güzel bir haber var. Çinli bir otomobil markası Türkiye piyasasına girmeye hazırlanıyor. Asya pazarında büyük ilgi gören Changan markası ilk otomobili olan Alsvin'i Türkiye'de de satışa sunmaya hazırlanıyor. Üstelik otomobilin Fiyatı şu anda piyasadaki sıfır araçların neredeyse üçte biri fiyatına. 1.2 atmosferik motoru ve 85 beygirlik gücü ile dikkat çeken otomobil aynı zamanda manuel vites seçeneği ile de öne çıkıyor.

araba-fiyatlari-1.jpg

390.000 TL'YE OTOMOBİL SATACAK

Alınan bilgiye göre yakında Türkiye pazarına girmeye hazırlanan firma ilk modeli olan Alsvin’i Türkiye'de 390.000 TL'ye satışa sunmaya hazırlanıyor. Lansman dönemi için geçerli olacak olan bu fiyat sadece ilk parti araçlara uygulanacak. Çinli marka bir gül Türkiye'de ilk olarak Eylül ayında satış yapacak. Resmi Bir lansman gerçekleştirmeyi düşünen firma, Türkiye'deki en ucuz otomobili satma avantajına da erişecek. Bu sebeple de Çinli markanın otomobilinin satış rekorları kırması bekleniyor.

OTOMOBİL FİYATLARINI DA ETKİLEYEBİLİR

Son dönemlerde araç fiyatları rekor üstüne rekor kırarken Çinli markanın Türkiye pazarına girişiyle birlikte araba fiyatlarında da önemli bir düşüş bekleniyor. Çünkü Çinli markanın Alsvin modeli önemli bir alternatif olacak. Binek araba almayı düşünenler için en düşük otomobil fiyatı olacak olan bu model, döviz kurundan etkilenebilir. Bu sebeple lansman döneminde araba almayı düşünenlerin fiyatları kaçırmamaları gerekiyor.