Araba almak isteyenler için son 15 gün! Bu fırsatı kaçıran yandı

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Sadece 15 gün süreniz kaldı. bu fırsatı kaçıranlar bir daha bu fiyata araç bulamayacak. araç fiyatlarına rekor zam geliyor son dakika duyuruldu.

Araba almak isteyenler için son 15 gün! Bu fırsatı kaçıran yandı

ÖTV ve KDV artışı sonrası bütün piyasalarda rekor zamlar gelmeye devam ediyor. Araç piyasasında da aynı şekilde… hem vergi artışı hem de piyasada sıfır araç bulunmamasından kaynaklı yeni fiyat artışları yolda. Araba almak isteyenler için son Çağrı yapıldı. Tarih verildi o tarihe kadar almayan dizini döver. Çünkü araç fiyatlarına rekor zam geliyor. Araç sahibi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Son dakika araba fiyatlarına zam detayları haberimizde…

Türkiye'de seçim sonrası başlayan zam furyası hız kesmeden devam ediyor. Özellikle döviz kurunda yaşanan hareketlilik araç fiyatlarına da etki etmeye başladı. Diğer yandan Geçtiğimiz günlerde ÖTV ve KDV artışı da araç piyasasını olumsuz etkiledi. Bir yandan bankalarda da kredilendirme konusunda problemler çıkıyor. Bu sebeple otomobil fiyatlarında yeni bir artış bekleniyor. Araba alma hayali kuranlar için son dakika uyarısı geldi. 15 gün süreniz var. Ay sonuna kadar araç almayanlar dizini dövecek. Çünkü araç fiyatlarına rekor zamlar yolda. Son dakika zam haberlerini detayları haberimizde…

arac-fiyatlari-1.jpg

ARAÇ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER DİKKAT

İkinci el araç piyasasında yaşanan gelişmeler ve fiyatlar üzerine uzmanların yorumları giderek dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ay, Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el araç satışlarına yönelik yeni önlemler alındı. Bu adımlar, piyasada yaşanan durgunluğu, talep azalmasını ve fiyat düşüşünü ele alıyor.

Bununla birlikte, bu adımların ardından "Al-Sat" yapan yatırımcıların yerini gerçek ihtiyaçlarına yönelik araç alıcılarının aldığı görüldü. Ancak, araç almak isteyenler arasında araç fiyatlarında düşüş olup olmayacağı endişesi yaygınlaştı. Fiyatların düşmediği bir süreçte, potansiyel alıcılar fiyatların düşeceği beklentisi ile alımlarını ertelemek istiyorlar.

Uzmanlar ise bu konuda eylül ayından itibaren talep doğrultusunda fiyatlarda artış yaşanabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Bu bağlamda, eylül ayına kadar ikinci el otomobil almak için en uygun zaman olduğu belirtiliyor.

arac-fiyatlari-2.jpg

15 GÜN SONRA ZAM GELECEK

Ancak şu an için ikinci el araç fiyatlarında belirgin bir düşüş gözlemlenmediği gibi, satıcılar da fiyatlarını düşürmeyi tercih etmeyebilirler. Özellikle sıfır araç fiyatlarındaki artışın sürdüğü bir dönemde, ikinci el araç fiyatlarının da sabit kalması veya artış göstermesi beklentiler arasında.

Bazı piyasa uzmanlarına göre, ihtiyaçlarını ertelemeyip şu an araç almak isteyen bireysel müşteriler için doğru zaman olduğu vurgulanıyor. Zira biriken talebin aniden geri dönmesiyle ikinci el araç fiyatlarında artış yaşanabileceği düşünülüyor.

Sonuç olarak, şu anki koşullarda ikinci el araç fiyatlarında büyük bir düşüş beklememek gerektiği ve fiyatların uzun süre sabit kalacağı öne sürülüyor. Bu nedenle, araç ihtiyacını ertelemeyip uygun şartlar altında araç almanın daha mantıklı olabileceği ifade ediliyor.