Renault o aracın fiyatını dibe çekti! Bu fiyata başka sıfır araç yok

Ucuz sıfır otomobil almak isteyenlere müjde. Renault büyük kampanyayı duyurdu. Renault Mart ayı fiyat listesinde o aracın fiyatı 380.000 TL’ye düştü.

Renault o aracın fiyatını dibe çekti! Bu fiyata başka sıfır araç yok

Otomobil piyasasında koronavirüs pandemisi ile birlikte belirsizlik ve kriz çıkmıştı. O tarihten bu yana kriz sürerken bazı markalar sıfır araç fiyatlarına yaptıkları indirimlerle çok konuşuluyor. Son indirim bombası ise Renault’tan geldi. Renault, Mart ayı fiyat listesi yayınlandı. O aracın fiyatını görenler memnun kaldı. Ucuz sıfır otomobil arıyorsanız listeye hemen bakın.

renault-fiyat-listesi-2.jpg

SIFIR OTOMOBİL FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU

2023 sıfır otomobil fiyatları peş peşe açıklanıyor. Mart ayı Renault fiyat listesi de belli oldu. Şu anda bir çok sıfır araç fiyatı milyonlara ulaşırken bazı modeller ise 400.000 TL ile 500.000 TL bandında fiyatlarıyla cazip gelirken Renault'dan yeni indirim haberi geldi. 400.000 TL altı araç arayanlara Renault'dan indirim müjdesi geldi.

Renault, Mart ayı indirim listesiyle yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Uzun süreden beri beklenen sıfır araç indirimi Renault’tan geldi. Ucuz otomobil almak isteyenler bu kampanyayı kaçırmasın. Renault modelleri fiyatları oldukça ucuz. İşte size yeni liste…

renault-fiyat-listesi-1.jpg

O ARACIN FİYATI DÜŞTÜ

Renault yeni model aracı ile piyasaları alt üst etmeye hazırlanıyor. Asya ve Avrupa'da satışa sunulan ve yakında Türkiye’de de satışa çıkması beklenen Renault Kwid model aracın fiyatı sıfır araçlara göre son derece uygun. Şu anda Hindistan’da satış fiyatı üzerinden yola çıkılırsa ÖTV ve KDV ile satışa sunulması halinde bile bu aracın fiyatı 380.000 TL bandında olacak. Renault Kwid model aracın Türkiye satışına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak bu modelin de 2023 yılı sonunda Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.