TOGG patpat kazası böyle olmuş

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a patpat çarptı. Ülkemizin gururu TOGG’un kazası gündemden düşmüyor. TOGG’a patpat çarpması duyanları bir hayli şaşırtırken kazanın nasıl meydana geldiği merak ediliyor.

TOGG patpat kazası böyle olmuş

Günlerdir patpatın TOGG’a çarpması konuşuluyor. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a çarpan patpat günlerdir başta sosyal medya olmak üzere herkesin gündeminde. Bu yıl ilk olarak Nisan ayında yollarda görmeye başladığımız TOGG’un başına gelen kaza hem şaşırttı hem de merak uyandırdı. Bayramdan sonra yaşandığı öğrenilen kazanın detayları araştırılmaya devam ediliyor. TOGG patpat kazası araştırılırken Afyonkarahisar ilinde bulunan bir köy younda tarım aracının çarpması sonucunda TOGG’da maddi hasar oluştu. İşte kazanın tüm detayları…

TOGG’A PATPAT ÇARPTI

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a Afyonkarahisar’da patpat çarptı. Bu yıl ilk olarak Nisan ayında yollarda gördüğümüz TOGG T10X Kurban Bayramı’ndan sonra kaza yaşadı. Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili, yerli ve milli gururumuz TOGG’un başına gelen kaza herkesi meraklandırdı. Afyonkarahisar ilindeki bir köy yolunda meydana geldiği öğrenilen kazayla ilgili detaylar geldi.

togg-patpat-kazasi-boyle-olmus.jpg

TARIM ARACI İLE ÇARPIŞTI

Halk arasında ‘patpat’ olarak adlandırılan bir tarım aracıyla çarpışan TOGG, ilginç bir kazaya karıştı. Afyonkarahisar ilinin Çobanlar ilçesine bağlanan giriş yolunda gerçekleştiği aktarılan kazanın bayramdan sonra yaşandığı öğrenildi. Uzun süre gündemde yer alan kazayla ilgili detaylar ve kaza sonrasında yaşananlar merak edilmeye başlandı. Kazada ölü veya yaralı olmazken TOGG’da maddi hasarlar oluştu.