TOGG’un ilk tesliminden çok özel kareler

Ülkemizin yerli otomobili TOGG’un ilk teslimi gerçekleştiriliyor. Erdoğan ailesi, üretilen ilk TOGG’u teslim aldı. Teslimat bugün gerçekleşirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın tercihi ‘Anadolu’ renginden yana oldu.

TOGG’un ilk tesliminden çok özel kareler

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un ilk teslimatı bugün yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a takdim edilen TOGG için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tören düzenlendi. Erdoğan ailesinin tercihi ‘Anadolu’ renginden yana olurken TOGG T10X plakalığına ise Cumhurbaşkanlığı forsu takıldı. Erdoğan ailesinin ilk TOGG’u teslim aldığı anlara ait kareler de paylaşıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİ EMİNE ERDOĞAN İLK TOGG'U TESLİM ALDI

Ülkemizin yerli ve milli otomobili TOGG'un ilk teslimatı bugün gerçekleşti. Yerli otomobil TOGG'un ilk teslimatı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi. Törende ilk siparişin sahibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a tercih ettikleri 'Anadolu' rengindeki araç teslim edildi. TOGG'un plakalığına Cumhurbaşkanlığı forsu takıldı.

togg-un-ilk-tesliminden-cok-ozel-kareler.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DİREKSİYONA GEÇTİ

Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını bitirdikten sonra TOGG'un direksiyonuna geçti ve eşi Emine Erdoğan'la beraber Külliye'de otomobili kullanmaya başladı.

togg-un-ilk-tesliminden-cok-ozel-kareler-001.jpg

ÇEKİLİŞE BİNLERCE KATILIM

TOGG'un ikinci teslimatı ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlhan Aliyev'e olacak. TOGG'un ön sipariş sürecine binlerce kişi katılım gösterdi. 16-27 Mart 2023 tarihlerinde Trumore uygulaması ve TOGG web sitesi üzerinden 177 bin 467 kişi ön sipariş sürecine katıldı ve noter huzurunda yapılan dijital çekilişe katılmaya hak kazandı.

togg-un-ilk-tesliminden-cok-ozel-kareler-002.jpg

20 BİN KİŞİYE TESLİM EDİLECEK

Liste açıklandı ve kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi belirlendi. TOGG, hem internet sitesi hem de Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numarasıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladı. İsmi açıklanan şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek olan TOGG T10X için ön sipariş hakkı kazandı. Asıl ve yedek liste dışında kalanların yaptıkları ödemelerin Trumore cüzdanları üzerinden iade edileceği açıklandı.