Yerli otomobil TOGG fiyatı! TOGG renkleri! 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak

Yerli otomobil TOGG’un satış fiyatı belli oldu. Yerli ve milli otomobil TOGG’un satış fiyatı ve hakkındaki tüm detaylar merakla araştırılıyor. Öte yandan TOGG’un renkleri de merak ediliyor. Ayrıca ön siparişlerin alınacağı tarih de açıklandı.

Yerli otomobil TOGG fiyatı! TOGG renkleri! 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak

Ülkemizin yerli otomobili TOGG’un satış fiyatı belli oldu. TOGG’un satış fiyatı açıklanır açıklanmaz sosyal medyada gündem oldu. Özellikleri ve renkleri ile de merak edilen TOGG ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Buna göre TOGG’un standart menzilli modeli 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. İşte yerli otomobil TOGG’un fiyatlarıyla ilgili merak edilen detaylar…

TOGG’UN FİYATI BELLİ OLDU

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un satış fiyatı belli oldu. Fiyatının yanı sıra model ismi ve teknik özelliklerinin de açıklandığı TOGG’un standart menzilli modeli 953 bin TL fiyat etiketine sahip olacak. TOGG’un uzun menzilli modeli ise 1 milyon 215 bin lira olacak.

TOGG T10X fiyatları şöyle;

V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL

V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL

V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-007.jpg

TOGG T10X ÖZELLİKLERİ

TOGG’un T10X ismini verdiği kullanıcıyı merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan, uzaktan güncellenebilen akıllı cihazı, iki batarya seçeneği ve iki farklı donanım seviyesi ile öne çıkıyor. Otomobil, 160 Kw/218 beygir güç ve 350 Nm tort üreten T10X RWD, iki farklı batarya seçeneğiyle 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X’in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği, 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunuyor. Öte yandan otomobilin 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP).

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-001.jpg

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-008.jpg

ÖN SİPARİŞLER BAŞLIYOR

TOGG’un fiyatı açıklandıktan sonra ön siparişler hakkında da bilgi paylaşıldı. TOGG ön siparişleri 16-27 Mart tarihleri arasında alınacak. Otomobil için ön siparişler Trumore dijital platformu ve TOGG web sitesi üzerinden alınacak.

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-003.jpg

TOGG RENKLERİ

Yerli otomobil TOGG’un renkleri de merak ediliyor. TOGG renkleri, Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale olarak Türkiye’nin çeşitli bölgeleri ile sembolize edildi.

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-006.jpg

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-005.jpg

yerli-otomobil-togg-fiyati-togg-renkleri-953-bin-tl-den-baslayan-fiyatlarla-satilacak-004.jpg