4A, 4B, 4C'li emekliye ikramiyeye ek bir ödeme daha! Müjdeler sıra sıra geliyor

Emeklilere müjdeler dizi dizi geliyor. 4A 4B 4c’li emekliye yeni bir müjde daha az önce verildi. Emekli ikramiyelerine ek bir ödeme daha yapılacak.

4A, 4B, 4C'li emekliye ikramiyeye ek bir ödeme daha! Müjdeler sıra sıra geliyor

Emekliyi sevindirecek son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli maaşı alan SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi vatandaşlara ilk müjde cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmişti. Emeklilere Kasım ayının ilk yarısında 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi yapılacak. Ayrıca buna ek olarak Cumhurbaşkanı talimatı üzerine bankalardan da emekliye destek müjdesi geldi. 4A 4B 4C emeklisi vatandaşlar için Cumhurbaşkanı talimatıyla en az 7000 TL en fazla 15.000 TL Ek ödeme verilecek. Emekli promosyon ödemesi olarak sağlanacak bu destekler karşılıksız olarak hesaplara geçecek.

EMEKLİYE 15.000 TL'YE KADAR PROMOSYON VERİLİYOR

Emekli maaş promosyonu kampanyaları Ekim ayında da devam ediyor. Kampanyaya katılmak isteyen emekliler 3 yıllık maaş sahibi vermeleri durumunda bankalardan promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. 2023 yılı için emekli promosyonları giderek artıyor. Bankalar emekli maaşlarına yapılan zamlar doğrultusunda promosyon ücretlerine de zam yaparken son rakamlar 15.000 TL'ye kadar çıktı. Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Finansbank ve ING Türkiye'ye başvuru olmak üzere birçok özel bankada emekliye yüksek ve cazip promosyon imkanı sağlanıyor.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ile kamu bankaları da emekli promosyon ücretlerine güncelleme yaptı. Kamu bankalarından şu anda emekliye sunulan promosyon miktarı 7000 TL'ye kadar yükseldi. Emekliler seçtikleri bir bankaya giderek Maaş promosyonu alma fırsatını elde ediyor.

3 YILLIK EMEKLİ MAAŞI TAAHHÜDÜ YETERLİ OLUYOR

Emekli maaşı almak isteyenler için 3 yıllık emekli maaşı taahhütü vermek şartı aranıyor. Yani Seçtiğiniz bir bankaya maaşınızı taşıyarak 3 yıllığına burada kalma sözü verdikten sonra Maaş promosyonu ödemesi almaya hak kazanıyorsunuz.

Ekim ayı güncel emekli promosyon kampanyası için tarihlerde belli oldu. Emekliler başvurularını 31 Ekim 2023 tarihine kadar yapmaları durumunda promosyon desteği alabilecek. Yapmanız gereken tek şey seçtiğiniz bankanın mobil bankacılık internet bankacılığı ya da şubelerinden başvuru işlemlerini tamamlamak. Başvurunuz tamamlandıktan sonra 3 gün içinde emekli promosyon ücreti IBAN numaranızdan hesabınıza geçiyor.