Milyonların beklediği yeni özellik kullanıma açıldı! İnstagram peş peşe yenilikleri sıralıyor

İnstagam yeni özelliği duyurarak milyonlarca kullanıcısının yüzünü güldürmeyi başardı.

Milyonların beklediği yeni özellik kullanıma açıldı! İnstagram peş peşe yenilikleri sıralıyor

Milyonların beklediği yeni özellik kullanıma açıldı! İnstagram peş peşe yenilikleri sıralıyor Meta çatısı altında hizmet veren ve büyük çoğunlukla görsel tabana hizmet sunan sosyal medya platformu peş peşe yeniliklerini açıklamaya devam ediyor. Hikaye kısmına gelecek olan arama butonunun ardından beklenen diğer özellik de kullanıcıların hizmetine açıldı. İşte milyonlarca kişinin heyecanla bekleyerek kullanmaya başladığı yeni özellik…

Son dönemlerde yeni sürümleri ile yeni özellikleri ekleyerek kullanım alanlarını genişleten İnstagram bir yeni özelliği daha kullanıma açtı. Kısa sürede yeni özelliği kullanmaya başlayan kişilerin sayısı oldukça yükseldi. İnstagram hikayeler kısmının ardından bu kez de notlar kısmı için yeni özellik ile gündeme geldi.

instag.png

DM KISMININ ÜSTÜNDE

Kısa bir süre önce kullanıma başlayan notlar kısmı Direkt Mesaj kısmının üst tarafında yer alıyor. Kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören bu özelik biraz daha iyileştirilerek yeni eklemelere gitti. Notlar kısmında artık müzik de paylaşılabilecek.

insta.png

NASIL KULLANILIR?

İnstagram’da kısa süre önce uygulamaya açılan notlar kısmı ana akış sayfasından DM kısmına geçtiğinizde; sol üst köşede profilinizin üstünde çıkan ‘+’ kısmından eklenebilecek. Yazı şeklinde eklenen notlara artık müzik de konabiliyor.