TikTok giriş sorunu 8 Şubat 2023! TikTok hata oluştu uyarısı veriyor

Twitter’ın ardından TikTok’a girişlerde sorun yaşandığı aktarılıyor. TikTok uygulamasına giriş yapamayan kullanıcılar sorunun sebebini araştırıyor. Akşam saatlerinden itibaren başlayan erişim sorununun ardından hatanın nedeni merak ediliyor.

TikTok giriş sorunu 8 Şubat 2023! TikTok hata oluştu uyarısı veriyor

TikTok’ta yaşanan erişim sorununun sebebini merak eden kullanıcılar arama motorlarından problemin sebebini ve çözümünü araştırmaya başladı. TikTok’a giriş yapmak isteyen ancak sorunla erişim sorunuyla karşılaşan kullanıcılar, TikTok çöktü mü? TikTok’a ne oldu? TikTok neden açılmıyor? TikTok giriş sorunu nedir? TikTok hata oluştu uyarısı ve çözümü nedir? TikTok kapatıldı mı? Şeklinde sorulara yanıt arıyor.

TİKTOK UYGULAMASINA GİRİŞLERDE SORUN YAŞANIYOR

TikTok kullanıcıları saat 16.00 sularında uygulamaya erişim sağlayamadıklarını bildirerek sorunun sebebini araştırmaya başladı. Türkiye genelinde TikTok’a erişim sorunu yaşandığı aktarılıyor. TikTok’a giriş yapmak isteyen kullanıcılar ‘’Bir sorun oluştu’, ‘Hata oluştu, yeniden yüklemeyi dene’ şeklinde uyarılarla karşılaşıyor.

TİKTOK KAPATILDI MI?

TikTok uygulamasında yaşanan giriş sorununun ardından problemin ne zaman çözüleceği de merak konusu oldu. Erişim sorununun hala devam ettiği öğrenilirken henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

tiktok-giris-sorunu-8-subat-2023-tiktok-hata-olustu-uyarisi-veriyor.jpg

DEPREMLE İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIMLAR YAPILMIŞTI

Öte yandan TikTok uygulaması üzerinden deprem ve depremzedelerle ilgili skandal paylaşımlar yapılmıştı. Paylaşılan videolarda Kahramanmaraş’la beraber 10 ilde etkili olan depremler ve depremden etkilenen vatandaşlarımızla dalga geçilen konuşmalara yer verilmişti. TikTok üzerinden yapılan bu skandal paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekmişti.