Twitter çöktü mü? Twitter’a ne oldu? Twitter akış yenilenmiyor sorunu ve çözümü

Dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması Twitter’da sorun yaşandığı bildiriliyor. Twitter kullanıcıları akış yenileme sorunuyla karşılaştıklarını belirtiyor. Twitter’da akış sorunu yaşayan kullanıcılar bu sorunun nedenini ve çözümünü araştırıyor.

Twitter çöktü mü? Twitter’a ne oldu? Twitter akış yenilenmiyor sorunu ve çözümü

Milyonlarca kullanıcıya sahip Twitter’da erişim sorunu yaşandığına dair şikayetler var. Twitter kullanıcıları uygulamaya girdiklerinde ‘Twitter’a hoş geldin’ mesajıyla karşılaştıklarını ve sayfanın yenilenmediğini aktarıyor. Peki, Tewitter’a ne oldu? Twitter çöktü mü? Twitter’da sorun mu var? Twitter akıl neden yenilenmiyor? İşte detaylar…

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip Twitter'da sorun yaşandığı bildiriliyor. Twitter kullanıcıları uygulamada akış yenileme sorunu yaşadıklarını bildiriyor. Türkiye saati ile 13.17 sularında başladığı bildirilen sorunun nedeni ve çözümü araştırılıyor.

twitter-coktu-mu-twitter-a-ne-oldu-twitter-akis-yenilenmiyor-sorunu-ve-cozumu.jpg

TWITTER'A HOŞ GELDİN MESAJI ÇIKIYOR

Twitter'da sorun yaşadığını aktaran kullanıcılar uygulamaya giriş yaptıklarında 'Twitter'a hoş geldin' mesajıyla karşılaştıklarını ve uygulamada akışın yenilenmediğini belirtiyor. Uygulamada yaşanan sayfa yenileme sorunu ile ilgili araştırmalar sürüyor. Twitter'da dünya genelinde bir sorun yaşandığı belirtiliyor. Twitter'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.