Vergisiz cep telefonu satışı başladı mı? Öğrencilere vergisiz cep telefonu düzenlemesi

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencileri için vergisiz cep telefonu satışının ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Vergisiz cep telefonu satışı başladı mı? Öğrencilere vergisiz cep telefonu düzenlemesi

Vergisiz cep telefonu satışı başladı mı? Öğrencilere vergisiz cep telefonu düzenlemesi 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta ger genel seçimler dolayısı ile birçok siyasi parti seçim beyannamelerini yayınladı. Yayınlanan beyannamelerin içerisinde Ak Parti grubu üniversite öğrencileri için bilgisayar ve cep telefonu gibi teknolojik aletlerin ilk alımlarında vergiden mahsur tutulacağını müjdelemişti. Peki, yeni düzenleme ne zaman uygulamaya alınacak?

Ak Parti grubu seçimlerden önce verdiği vaatlerin arasında gençleri ilgilendiren yeni düzenleme ile gençlerin kalbini çalmayı başardı. Yeni düzenlemede; 18 yaşını dolduran ve üniversite öğrencisi olan tüm öğrenciler ilk kez alacak oldukları bilgisayar ve cep telefonu gibi teknolojik aletlerde tek sefere mahsus olmak üzere vergiden muaf tutulacağı paylaşıldı Peki, yeni düzenleme ne zaman uygulama alınacak?

ip.png

YENİ DÜZENLEME NE ZAMAN?

Konu hakkında tüm gençler sabırsızlıkla yeni düzenlemenin ne zaman uygulamaya gireceğini merak ediyor ancak konu hakkında herhangi bir resmi açıklama bulunmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise ‘verdiğimiz sözün arkasındayız, gerekli çalışmalar sürüyor.’ Şeklinde açıklama yaptı.