AÖF final sınavlarının sonuçları bekleniyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavı online olarak gerçekleştirilmişti. AÖF final sınavlarının ardından sınav sonuçları merakla beklenmeye başlandı. AÖF öğrencileri, final sınavlarının sonuçlarını merak ediyor.

AÖF final sınavlarının sonuçları bekleniyor

AÖF öğrencilerinin yakından takip ettiği Bahar Dönemi final sınavı sonuçları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Bilindiği gibi AÖF Bahar Dönemi ara sınavları ve final sınavları online olarak gerçekleştirilmişti. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen AÖF sınavlarının sonuçları merakla bekleniyor. Peki, 2023 AÖF final sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF final sınavı sonuçları açıklandı mı? AÖF Bahar Dönemi final sınavı sonuçları hangi gün açıklanacak? İşte tüm merak edilenler…

2023 AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI SONUÇLARI BEKLENİYOR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları tamamlandı. Ara sınavların ardından final sınavlarının da online olarak yapılacağı açıklanmıştı. Final sınavlarının ilk oturumu 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde tamamlandı. Cumartesi ve Pazar günü yapılan ilk oturumların ardından gözler 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak ikinci oturuma çevrildi.

10-11 HAZİRAN’DA DA SINAV VAR

AÖF final sınavlarının sonuçları merakla beklenirken gözler 10-11 Haziran tarihlerine çevrildi. 3-4 Haziran 2023 tarihinde yapılan final sınavlarının ikinci oturumu 10-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 10 Haziran 2023 Cumartesi ve 11 Haziran 2023 Pazar günü online olarak yapılacak final sınavlarının ardından sınav sonuçları açıklanacak.

aof-final-sinavlarinin-sonuclari-bekleniyor.jpeg

2023 AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 AÖF Bahar Dönemi final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı AÖF öğrencileri tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. AÖF sınav sonuçları genellikle sınavdan 15 gün sonra açıklanıyor. AÖF final sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Sınav sonuçlarının 26 Haziran tarihine kadar açıklanması bekleniyor.