AÖF yaz okulu sınav tarihi belli oldu! Herkes aynı soruyu soruyor: sınav online mi?

AÖF öğrencilerinin yaz okulu sınav tarihi belli oldu. AÖF Bahr Dönemi ara sınav ve final sınavlarının ardından öğrenciler için başlatılan yaz okulu döneminin takvimi açıklandı. AÖF öğrencileri, yaz okulu sınav tarihini merak ediyor.

AÖF yaz okulu sınav tarihi belli oldu! Herkes aynı soruyu soruyor: sınav online mi?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu dönemi başladı. AÖF’ün yaz okulu uygulaması ile hem güz hem de bahar dönemlerinde aktif veya pasif olan, dönem veya yıl fark etmeksizin alttan kalan dersler alınabilir. Yaz döneminde başlayan bu uygulamaya yaz okulu adı verilir. Bu yıl AÖF yaz okulu uygulaması için kayıtlar 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında alındı. 10 Temmuz 2023 tarihinde ise 6 hafta sürecek olan yaz okulu başladı. Peki, AÖF yaz okulu ne zaman bitiyor? 2023 Aöf yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınavı online mi? AÖF yaz okulu sınavı hangi tarihte? İşte detaylar…

YAZ OKULU DÖNEMİ 6 HAFTA SÜRECEK

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu dönemi başladı. Bu yıl kayıtları 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında alınan yaz okulu, 10 Temmuz 2023 tarihinde start verdi. 6 haftalık yaz okulu döneminin başlamasıyla birlikte sınav tarihi de merak edilmeye başlandı. AÖF yaz okulu sınavının tarihi kadar sınav online mı yoksa yüz yüze mi uygulanacak bu soruya da yanıt aranıyor.

2023 AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ

6 hafta sürecek olan ve 10 Temmuz tarihinde başlayan AÖF yaz okulunda öğrenciler, 6 haftalık eğitimin ardından sınava tabi tutulacak. Bu yıl belirlenen takvime göre AÖF yaz okulu sınavı 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek.

aof-yaz-okulu-sinav-tarihi-belli-oldu-herkes-ayni-soruyu-soruyor-sinav-online-mi-olacak.jpg

AÖF YAZ OKULU SINAVI ONLINE MI OLACAK?

AÖF öğrencilerinin en çok araştırdığı ve yanıt aradığı sorulardan biri ise AÖF yaz okulu sınavı bahar dönemi sınavları gibi online mi olacak sorusu. AÖF yaz okulu sınavı online mi, yüz yüze sınıf ortamında mı olacak sorusuna cevap aranıyor. Henüz sınavın nasıl yapılacağına dair herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Konuyla ilgili resmi bir bilgilendirme geldiğinde tüm gelişmeleri sizlere aktaracağız.