LGS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? LGS soru ve cevap anahtarı açıklandı mı?

Lise adayları bugün Liselere Geçiş Sistemi uygulamasına katılıyor. Sınava katılım sağlayan öğrenciler ve veliler LGS sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. LGS sınavının başlamasıyla birlikte heyecanlı süreç de başladı.

LGS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? LGS soru ve cevap anahtarı açıklandı mı?

LGS sınavı 4 Haziran 2023 Pazar (bugün) 81 ilde uygulanıyor. 8. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı LGS sınavı ile ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Hayalindeki liseyi kazanmak için LGS sınavında ter dökmeye başlayan lise adayları için önemli süreç başladı. Sınava katılan öğrendiler ve veliler LGS soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. Peki, 2023 LGS soruları ve cevapları açıklandı m? LGS sınavı bitti mi? LGS soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar…

LGS SINAVI BAŞLADI

4 Haziran 2023 Pazar günü bugün 81 ilde 8. sınıf öğrencileri hayallerindeki liseyi kazanabilmek için LGS sınavında ter döküyor. Lise adayları için önemli süreç başladı. Bugün sınava katılım sağlayan öğrencilerin ve velilerin en çok araştırdığı konuların başında LGS sınavı soru ve cevap anahtarı var. Sınavın başlamasıyla birlikte LGS soru ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı.

2023 LGS SORU VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 LGS sınavına katılım sağlayan öğrenciler ve veliler soru ve cevap anahtarının ne zaman yayımlanacağını merak ediyor. LGS sınavı devam ederken meraklı bekleyiş de sürüyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrenciler, sınav kitapçıklarını sınavdan 1 gün sonra sınava girdikleri okullardan alabilecekler.

lgs-soru-ve-cevaplari-ne-zaman-aciklanacak-lgs-soru-ve-cevap-anahtari-aciklandi-mi.jpg

LGS CEVAP ANAHTARI YAYIMLANACAK MI?

Sözel ve sayısal olmak üzere 2 oturumdan oluşan LGS sınavının ilk torumu olan sözel sınavı 4 Haziran 2023 Pazar günü saat 09.30 itibarıyla başladı. LGS sayısal sınavı ise saat 11.30’da başlayacak. 2 oturumdan oluşan LGS sınavında toplam 90 soru yer alacak. Lise adaylarının ter döktüğü LGS sınavının cevap anahtarı şimdiden araştırılmaya başlandı. LGS sınavı soru ve cevap anahtarının ne zaman yayımlanacağı merak ediliyor. LGS sınavının ardından 4 Haziran 2023 Pazar günü (bugün) öğleden sonra, cevap anahtarının bakanlığın internet sitesinde yayımlanması bekleniyor.