ÖSYM, 2023-KPSS ÖABT sınav giriş belgelerini erişime açtı

ÖSYM’den son dakika flaş açıklama. 6 Ağustos tarihinde yapılacak olan 2023-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) için sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

ÖSYM, 2023-KPSS ÖABT sınav giriş belgelerini erişime açtı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) için sınav giriş belgelerini adayların erişimine açıkladı. Sınav, 6 Ağustos tarihinde yapılacak ve adaylar, sınav giriş belgelerine "https://ais.osym.gov.tr" adresinden ulaşabilecekler.

ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 2023-KPSS ÖABT sınavı için adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav giriş belgesinde yer alan bilgiler sayesinde sınava girecekleri yer ve saat hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Sınav gününde sabah oturumu için 10.00'dan sonra ve öğleden sonra oturumu için 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak olan adaylar, sınav saatinin başlamasına yakın bir süre önce sınav yerlerine ulaşmaları gerekmektedir.

Adaylar, sınav öncesinde sınav giriş belgesini dikkatlice incelemeli ve üzerinde belirtilen tüm talimatlara uymalıdır. Sınav sürecinde herhangi bir aksaklık yaşamamak ve sınav hakkını tam anlamıyla kullanabilmek için sınav giriş belgesini yanlarında bulundurmaları büyük önem taşımaktadır.

2023-KPSS ÖABT sınavına girecek olan tüm adaylara başarılar dileriz.