TEB’den 28.000 TL'lik DEV promosyon! İmzalar bu sabah atıldı

TEB, Mart 2024 maaş promosyonunda rekora imza attı. Banka 3 yıllık sözleşme karşılığında tam 28.000 TL promosyon ödeyecek.

TEB’den 28.000 TL'lik DEV promosyon! İmzalar bu sabah atıldı

Maaş promosyonu konusunda Türkiye'nin gündeminden düşmek bilmiyor. Sadece emekliler değil aynı zamanda asgari ücretle Çalışanlar ve kamu çalışanları için de promosyon ödemesi yapılıyor. Birçok belediyede son dönemlerde bankalarla masaya oturarak personelleri için promosyon sözleşmelerini tamamladı. Son gelen haber ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek belediye personeli 11.079 kişi için yeni sözleşmenin yapıldığını duyurdu. Üstelik Antalya Büyükşehir Belediyesi personellerine rekor promosyon verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve TEB arasında yeni promosyon sözleşmesi imzalandı. Bir süredir devam eden promosyon görüşmelerinde artık sona gelinirken müjdeli haberde duyuruldu. Türk Ekonomi Bankası tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi personellerine tam 28.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

YENİ PROMOSYON ANLAŞMASINA İMZALAR ATILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT bünyesinde çalışan personellerin promosyon alması için bir süredir TEB ile görüşmeler devam ediyordu. Görüşmeler sonucunda Nihayet promosyon anlaşması tamamlandı. Bu kapsamda belediye bünyesinde çalışan 11.079 personel için 28.000 TL'lik promosyon konusunda anlaşmaya varıldı. Türkiye Ekonomi Bankası 3 yıllık maaş karşılığında bu rakamı hemen ödeyecek. Konu ile ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten de açıklama geldi. İmza töreninde konuşan Böcek, emekçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek promosyon anlaşmasını imzaladıklarını duyurdu.

28.000 TL PROMOSYON NE ZAMAN YATACAK?

TEB’den de yeni promosyon anlaşması ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 11.000'den fazla personel için yeni bir sözleşme imzaladıkları belirtileri iken tüm çalışanlara hayırlı olması dilendi. Türkiye Ekonomi Bankası'nın Antalya Büyükşehir Belediyesi personellerine vereceği 28.000 TL'lik promosyonu bayramdan önce hesaplara aktarması bekleniyor.