Demir Kadın Neslican filminin vizyon tarihi açıklandı! Demir Kadın Neslican filmi oyuncu kadrosu

Kanserle mücadelesi ve yaşama tutunma çabasıyla herkese güçlü kalmayı öğreten Neslican Tay, genç yaşında kanser sebebiyle hayatını kaybetmiş ve ölümüyle tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Onun geride bıraktığı mücadelesi ve herkese ilham olan güçlü duruşunu anlatan Demir Kadın: Neslican filminden ilk tanıtım geldi.

Demir Kadın Neslican filminin vizyon tarihi açıklandı! Demir Kadın Neslican filmi oyuncu kadrosu

Yaşama sıkı sıkı tutunmak için verdiği mücadele ile herkese büyük bir örnek olan ve her zaman pozitif enerji saçan Neslican Tay, milyonlara umut olmuştu. 1998 doğumlu Neslican Tay, bugün hayatta olsaydı 25 yaşında olacaktı. Genç yaşında son ana kadar hiç umudunu kaybetmeden mücadele ettiği kanser sebebiyle hayatını kaybeden Neslican’ın hayatı beyaz perdeye taşındı. Demir Kadın: Neslican ismiyle izleyici karşısına çıkacak olan filmin vizyon tarihi açıklandı. İşte Demir Kadın: Neslican filmi ile ilgili tüm merak edilenler…

NESLİCAN TAY’I NAZ ÇAĞLA IRMAK CANLANDIRIYOR

Nalan Merter Savaş’ın kaleminden çıkan ve yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu Demir Kadın: Neslican filminde Neslican Tay’ı Naz Çağla Irmak canlandırıyor. Filmden ilk tanıtım geldi ve vizyon tarihi de belli oldu. Yayınlanan fragmanda genç oyuncu Naz Çağla Irmak’ın performansı alkış aldı. Demir Kadın: Neslican filmi 27 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek.

DEMİR KADIN NESLİCAN FİLMİ OYUNCU KADROSU

-    Naz Çağla Irmak

-    Mesut Akusta

-    Deniz Uğur

-    Zeynep Elçin

-    Ahmet Haktan Zavlak

-    İlker Aksum

-    Sedef Şahin

-    Şeyma Peçe

-    Özge Sezince

-    Hasan Denizyaran

-    Cansu Fırıncı

-    Meral Çetinkaya

-    Yurdaer Okur

-    Nisa Sofiya Aksongur